Nieuw kussen voor Beer


Onze hond Beer heeft het maar goed voor elkaar. Elke dag zijn wij samen úrenlang aan het knuffelen, we maken regelmatig boswandelingen en hij krijgt het nodige aan voedsel (en botjes) voorgeschoteld. Bovendien mag hij nu óók nog eens het nieuwste kussen van MiaCara tot zijn 'assortiment' rekenen. Bofkont! 

Dit Duo kussen was bij Beer gelijk favoriet. Toen ik het uit de doos haalde was het dan ook liefde op het eerste gezicht. Hij claimde zijn nieuwe plekje meteen en is er vervolgens ook heerlijk op in slaap gevallen. Dat het 'ware liefde' is, zie je ook aan alle foto's in deze post. Ik vertel jullie daarnaast graag nog wat meer over dit kussen. 

 

Het Duo kussen dankt zijn naam aan de twee soorten stof waarvan het gemaakt is. Aan de ene kant zit een hippe, velours-achtige stof en aan de andere kant een meer gestructureerde, stoere stof. Je kunt het kussen aan beide kanten gebruiken, dus je kunt 'm letterlijk met een handomdraai aanpassen aan je interieur (of je stemming). Super handig!
Bovendien kun je kiezen uit drie verschillende kleuren. Beer ligt op de 'slate' versie, een lichtgrijze variant, maar het kussen is ook nog in het roze en mint te verkrijgen. 

De hoes is eenvoudig schoon te houden met behulp van de stofzuiger. Oppervlakkige vlekjes verwijder je gewoon met een vochtige doek en de hoes kan eventueel ook op 60°c gewassen worden. Zorg er dan wel voor dat je een mild wasmiddel gebruikt, zo blijft de stof nog langer mooi. 

Wat ik ook altijd handig vind bij het bestellen bij MiaCara is dat er duidelijk omschreven staat welk formaat kussen geschikt is voor welk hondenras. Zo is het goed in te schatten welke maat je nodig hebt en sta je daarmee niet voor verrassingen. Beer is bijvoorbeeld ongeveer net zo groot als een middenslag Schnauzer, dus voor hem is het Duo kussen in maat M groot genoeg. Het Duo kussen is trouwens niet het enige item van MiaCara wat wij in huis hebben. Je ziet Beer hier bijvoorbeeld heel lekker liggen op een Nova kleedje.
Hier zit trouwens ook een verhaaltje aan vast. Wanneer Beer tijdens het uitlaten nat is geworden drogen we zijn pootjes altijd af met een oude handdoek. Op één of andere manier weet hij deze handdoek altijd te vinden en maakt hij daar een soort hoofdkussen van in zijn mand. Nu heeft hij met de Nova deken een sjieke variant hierop.
De deken is gemaakt van katoen en polyester, waardoor deze lang meegaat en makkelijk uitgewassen kan worden. Het kleed is ongeveer net zo groot als zijn kussen, dus mocht hij weer eens nat zijn geworden, dan leg ik het over zijn kussen heen. Zo blijft de hoes van zijn nieuwe slaapplek mooi schoon.

Beer slaapt ondertussen weer lekker verder op zijn nieuwe mand. Ben je nu zelf ook op zoek naar een kwalitatief goed hondenkussen, wat bovendien ook nog eens goed past bij je interieur? Kijk dan eens bij MiaCara.


Bedankt voor het lezen!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MiaCara. Ik heb hiervoor zelf stylingfoto's gemaakt. Op 'Van het kastje naar de Muur' deel ik mijn passie voor interieur en styling en ben ik altijd eerlijk over mijn bevindingen t.a.v. een merk of product.

Reacties