Giveaway: Vitra Elephant Pad


Onmisbaar op je werkplek en daarbij vaak een doorn in het oog. Of juist over het hoofd gezien en vergeten aan te schaffen. Misschien juist cadeau gekregen met daarop een 'leuke' foto afgebeeld. Soms overbodig, bijvoorbeeld in het geval van een touchscreen, maar toch eigenlijk wel heel handig om te hebben: een muismat. 
En dan zeker in het geval van de toffe Elephant Pad van Vitra die ik aan één van jullie mag weggeven. 

De muismat is ontworpen door Hella Jongerius, waarbij de Eames elephant zonder enige twijfel haar grootste inspiratiebron was. Waar haar ontwerpen doorgaans vooral kleurrijk zijn en zich onderscheiden door de variatie in het gebruik van verschillende texturen en materialen, ligt dat bij deze mooie muismat nét even anders. De muismat is namelijk in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, respectievelijk in het bruin, zwart en het wit. Ik mag de zwarte versie van de Elephant pad weggeven. De decoratieve muismat is gemaakt van twee lagen leer en is geschikt voor alle computermuizen. Zelf ben ik vooral gecharmeerd van de vormgeving van deze Vitra muismat. Olifanten zijn mijn lievelingsdieren en, wie mij een beetje kent, weet dat ik ook graag dieren teken. Zoiets kleins en moois als dit geeft mij inspiratie om creatief bezig te gaan en daar word ik blij van. Misschien heb je het al vaker gelezen hier, maar toch zeg ik het nog maar eens: het zijn echt de kleine dingen die het doen. 


Binnenkort hebben wij boven in één van de slaapkamers trouwens een nieuwe werkplek, waar de muismat samen met andere vitra accessoires, als de super handige toolbox, goed tot zijn recht zal komen en bovendien ook veel gebruikt zal worden. Ik kan niet wachten om dit eindresultaat binnenkort met jullie te delen. Stay tuned!

Ik vind het heel leuk dat ik iemand blij mag maken met deze aanvulling op zijn of haar werkplek. Hoe doe je mee?

Laat een reactie achter op deze blogpost of op mijn post op instagram. Extra pluspunt is als je daar mij en MisterDesign gaat volgen. 

De winactie duurt t/m 18 september. Daarna maak ik de winnaar bekend. 
Veel succes! 


Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Ik heb hiervoor zelf stylingfoto's gemaakt. Op 'Van het kastje naar de Muur' deel ik mijn passie voor interieur en styling en ben ik altijd eerlijk over mijn bevindingen t.a.v. een merk of product.

Reacties

 1. Oh ik volg jullie al met veel plezier! Erg leuk die muismat! Ben heel benieuwd naar hoe je je nieuwe werkplek gaat stylen. Jij maakt er altijd wat moois van! Liefs, @yedrup

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Keitof! Ik ben blij je blog ontdekt te hebben! Met t nieuwe schooljaar heb ik mijn bureau helemaal opnieuw ingericht maar ik mis nog een vrolijk accent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toevallig, de olifant is ook mijn lievelingsdier. Toch doe ik niet mee omdat ik zo'n ingebouwde muis -of hoe je dat mag noemen- in mijn laptop heb. (en omdat ik zo weinig mogelijk leer gebruik). Groetjes, Jeannine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa! Na mijn zwangerschapsverlof gisteren weer begonnen met werken. De toolbox staat al op het bureau, de muismat zou het plaatje compleet maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaa, ik doe ook mee!
  Ik ben gek op deze olifant die ik al enige tijd geleden heb gespot.
  Alleen mijn vriend denkt echt anders over zo'n aankoop dan ik, dus ik heb het nog even in de wachtrij staan ;-)
  Ik heb de Vitra toolbox ook gekocht toen hij even niet oplette.....
  Maar hoe leuk zou het zijn wanneer ik 'm zou winnen :-)
  En daarbij komt, de olifant is ook mijn lievelingsdier

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten