Een nieuwe houten vloer!


We hebben een nieuwe vloer! Een echte, prachtige, houten 'Hollandsche' vloer in precies de juiste kleur. De vloer waar we stiekem al een tijd van droomden. Wat een aanwinst!

Toen wij drie jaar geleden in dit huis kwamen wonen, kozen wij er bewust voor om de laminaatvloer van de vorige bewoners te laten liggen. Het was nog van prima kwaliteit en bovendien vonden we de kleur toen niet storend. We wisten al wel dat het laminaat donkerder was van kleur dan we eigenlijk zouden willen, maar een alternatief hadden we niet en daar wilden we ook nog niet in investeren.
De afgelopen jaren werd de laminaatvloer toch steeds meer een doorn in het oog. De meubels klopten, de accessoires ook, de kleuren in huis voelden goed (hoewel deze nog wel eens wisselden), maar die laminaatvloer… die pastte echt niet meer.

We waren dan ook heel blij dat we een kijkje mochten komen nemen in het assortiment van Hollandsche vloeren. Het was niet makkelijk om een keuze te maken, we vonden zoveel vloeren mooi, maar door kleurstaaltjes mee naar huis te nemen zijn we uiteindelijk tot de keuze voor onze nieuwe vloer gekomen. Ben je benieuwd welke type dit is en wil je meer weten over dit bedrijf?
Klik dan op ‘verder lezen’.

In onze woonkamer ligt nu de vloer 'Amerongen'. Dit is een eikenhouten vloer uit de collectie 'dorpen'. 
Hollandsche Vloeren zijn verkrijgbaar in vier verschillende collecties eikenhout, namelijk: steden, dorpen, duinen en eilanden. Iedere collectie heeft zijn eigen karakter én voordelen. De meeste vloeren zijn er in mooie lange, brede planken, maar iedere collectie telt ook één of meer fraaie visgraatpatronen. In totaal kun je kiezen uit 24 verschillende onderhoudsvriendelijke echt houten vloeren, voor iedere smaak of woonstijl wat wils. Allemaal worden ze geleverd met een kleine v-groef, die het natuurlijke karakter benadrukt.Wij hebben voor deze lichte, vergrijsde vloer gekozen, omdat dit een vrij neutrale kleur is, maar toch veel warmte uitstraalt. Hierdoor is het een goede basis en kan de vloer weer jaren mee. De vloer kan tegen stootje en dat is toch wel handig als je regelmatig van interieur verandert en samenleeft met een speelse hond. 

We zijn erg blij met onze keuze en genieten volop van de prachtige houten vloer!

Ben je nu ook enthousiast geworden? Neem dan een kijkje op de site van Hollandsche vloeren, waar je eenvoudig staaltjes kunt bestellen of kunt bekijken waar de dichtstbijzijnde verkooppunten zitten.

Reacties

 1. Wow wat een prachtige vloer. Heel erg mooi geworden. Daar ben je vast erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed om te zien en te lezen dat jij zo tevreden bent over de Hollandse vloeren.
  Het doet ons goed als dealer zijnde dat u zo tevreden bent over deze duoplanken vloer.
  Ons team van DESMAAKVAN wensen jouw en je gezin dan ook veel geluk en plezier op jullie nieuwe vloer.

  Mvg John Coutinho eigenaar van DESMAAKVAN Parket en interieuraankleding

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtvloer! Ik ben om :D Zelf ben ik dus ook voornemens om een houten vloer in de woonkamer aan te leggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi eindresultaat. Zo zie je maar weer dat een vloer allesbepalend is. Nu alleen nog even sparen en dan kan ik zelf ook parket leggen om mijn woonkamer op te leuken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten