Bijzettafel(s) van WOOOD als nachtkastje


In een vorige blogpost gaf ik jullie een kijkje in onze tuin en liet ik alvast één van deze bijzettafels gemaakt van 'fiber clay' zien. Deze tafels zijn van het merk Woood en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij fonQ.nl. De vierkante versie gaf ik een plekje in de tuin en de ronde dient nu als nachtkastje bij het bed. 

Hoewel de tafeltjes door het materiaalgebruik natuurlijk weerbestendig zijn, hoeven ze nog niet per se alleen maar buiten te staan. En omdat ze zo licht van gewicht zijn, is het ook nog heel makkelijk variëren. Zo kwam dit 'nachtkastje' laatst toch even buiten van pas bij een barbecue en heeft 'ie daar zijn dienst bewezen. Multi-inzetbare bijzettafels dus! :) 
Ben je nieuwsgierig naar nog meer leuke tafels en nachtkastjes van woood die, wat mij betreft, ook multi-inzetbaar zijn? Klik dan op verder lezen! 

Zoals je ziet combineert de grijze bijzettafel heel mooi met het neutrale kleurenpalet in de slaapkamer. De muur achter het bed hebben we zwart geschilderd en het houtwerk en de andere muren zijn wit. Het is hierdoor een vrij monochrome kamer. Zeker nu er ook een witte laminaatvloer ligt. De laatste tijd ben ik deze harde 'kleuren' wat meer aan het afzwakken door complementaire kleuren toe te voegen die de ruimte wat meer 'zachtheid' geven. Er is ook hier zelfs een vleugje roze te bespeuren. De combinatie van de tafel met het houten kastje aan de muur (van Søstrene Grene), de vacht op het bed, de grijze sprei en de diverse stylingitems vormen een mooi geheel. 

Deze bijzettafel is trouwens niet het enige item wat mooi zou passen naast het bed in een monochrome slaapkamer. Hieronder heb ik twee bijzettafels en twee nachtkastjes geselecteerd die naar mijn idee ook niet zouden misstaan in de slaapkamer en het geheel wat meer warmte of zachtheid zullen geven. 
Linksboven: Retro bijzettafel op houten pootjes, met twee lades. Super handig om spulletjes in op te bergen, maar dan ook nog eens extra mooi door de houten pootjes. Hout zorgt voor warmte en geeft dus sfeer aan dat ene hoekje naast je bed. 

Rechtsboven & linksonder: Beide stoere lockerkastjes met een industriële uitstraling. In deze kastjes zit veel opbergruimte. De kast 'Kluis' (rechtsboven) is wat donkerder van kleur dan kast 'Max', maar beide passen goed in een monochrome kamer. De lichtere versie zal trouwens ook mooi staan in een slaapkamer met wat meer pasteltinten en lichte kleuren.

Rechtsonder: Deze diabolo-vormige fiber clay bijzettafel is weer eens wat anders dan anders. Stoer, mooi van kleur, maar de verrassende vorm maar hem toch weer extra leuk. Misschien houd ik deze in gedachten voor aan de andere kant van het bed.. 

Welk nachtkastje/bijzettafel zou jij naast jouw bed willen neerzetten?

Reacties