Een kijkje in de tuin: nieuwe bijzettafel


Het (onverwacht) mooie weer van vandaag leende zich er uitstekend voor om de nieuwe bijzettafel van Woood in onze tuin te stylen en te fotograferen. Ondanks dat er enorme regenbuien voorspeld waren, bleef het gelukkig droog en was er zelfs hier en daar een lekker zonnetje te bespeuren. Ik vulde de watertap met water en limoenpartjes en creëerde een fijn hoekje om in de zon te kunnen zitten. Heerlijk!

Deze nieuwe vierkante bijzettafel bestelde ik samen met de ronde versie bij fonQ.nl. Deze vervangen de steigerhouten hocker die we eerst bij de tuinbank hadden staan. Ik heb voor deze blogpost eerst de vierkante versie gefotografeerd. Bij het uitpakken van de ronde tafel kreeg ik namelijk spontaan een ander idee, deze zie je dus binnenkort in een andere blogpost voorbij komen.  Het mooie van deze tafels is dat ze gemaakt zijn van 'fiber clay', hierdoor zijn ze licht van gewicht en geschikt voor zowel binnen als buiten. Het lijkt alsof ze gemaakt zijn van beton, wat qua materiaal natuurlijk mooi past bij het hout en de tegels in de tuin. Ook vormt het een mooi contrast met de volop groeiende en bloeiende planten.

Het warme weer werd op een gegeven moment toch wel erg drukkend, dus ik verhuisde mijn hoekje naar de andere kant van de bank. Door de schutting heb je hier altijd schaduw, wat toch wel prettig is in onze kleine tuin. De bijzettafel verhuisde gemakkelijk met mij mee, want door de handige handvaten kon ik 'm zo optillen. 


plastic buitenkleed via plasticvloerkleden.nl

Ik ben klaar voor de zomer. Laat het mooie weer maar komen!


Reacties

  1. Wat een mooie foto's van jullie tuin. Ik heb ook buiten gezeten met mijn vriendin die op bezoek was.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten