Giveaway: OMG stoel van Zuiver



Sinds een week staat de OMG stoel van Zuiver aan mijn eettafel. Ik houd ervan om verschillende stoelen te mixen aan de ronde tafel, juist omdat deze vorm er zich goed voor leent om een variatie aan stoelen te laten zien. De grijze versie van deze mooie eetkamerstoel, past goed bij de twee houten Hay stoelen en de kunststof Eames replica's. Ik ben erg blij met de mooie combinatie!

De stoel mocht ik uitzoeken bij Eyoba, naar aanleiding van het vierjarig bestaan van mijn blog. Om dit te vieren mag ik namens deze webshop ook één OMG stoel gaan weggeven (in kleur naar keuze).
Klik op 'verder lezen' om te zien hoe je deel kunt nemen!




De OMG stoel heeft een comfortabele zitting, die bekleed is met 100% polyester. De stoel staat op een zwart frame, die in combinatie met de vormgeving van het zitgedeelte, zorgt voor een stoer en strak geheel. De stoel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, zes om precies te zijn. Om te zien welke kleuren er zoal verkrijgbaar zijn kun je een kijkje nemen op deze link: www.eyoba.nl/zuiver-omg-stoel

Zelf heb ik nog zitten twijfelen tussen de grijze en groene versie. Deze laatste vooral vanwege de combinatie met de groene lamp boven de tafel. Maar nu deze grijze stoel eenmaal aan mijn eettafel staat, denk ik dat het toch de beste keuze is geweest, omdat de kleur goed past bij de andere eetkamerstoelen en zo toch een mooi gevarieerd geheel blijft.



Het heeft trouwens wel eventjes geduurd voordat ik mijn keuze kon maken uit het aanbod van Eyoba. De webshop (met showroom in Duiven) heeft namelijk een grote variatie aan meubels (o.a. bijzettafels, barkrukken, en voor bijvoorbeeld een eettafel kun je er ook goed terecht). Ook behoren woonaccessoires tot hun assortiment. En dan verkopen ze voornamelijk ook nog zitmeubilair (nog moeilijker kiezen). Maar omdat ik toch op zoek was naar een comfortabele eetkamerstoel, omdat er voor mijn gevoel nog één ontbrak aan de tafel, kon ik mijn keuze uiteindelijk toch goed bepalen. 

Wil je nu zelf ook zo'n mooie OMG stoel winnen? (Vast wel!). Volg dan onderstaande stappen en doe mee! 

1. Laat in een reactie op deze blogpost weten dat je mee wilt doen aan de giveaway. Geef daarin aan voor welke kleur stoel je zou kiezen en waarom.

2. Mocht je IG hebben:
Volg @eyoba.nl op instagram. 
Volg mij (@milou_nieuwenhuis) op instagram.

3. Wil je extra kans maken, repost dan een foto uit deze blog op instagram waarbij je ons tagt en de hashtag #eyobamilou gebruikt. Vergeet niet om daar ook aan te geven welke kleur stoel je zou willen. Je mag ook een foto maken van de plek waar je de stoel neer zou willen zetten. 
Let op: je profiel moet wel op openbaar staan zodat wij je deelname terug kunnen vinden. 

Deze giveaway loopt tot 10 april. De dag erna maak ik de winnaar bekend. Veel succes! 

Reacties

  1. Robin Teunissen2 april 2016 om 17:00

    Gaaf zeg die stoel! Ik zou heel graag kans willen maken om een grijze stoel te winnen. Deze zal dan aan de eettafel in de woonkamer komen te staan, of als bureaustoel in de computer/kleding-kamer.
    Fingers crossed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh wat een leuke actie; ik doe graag mee!!! En hier ook de grijze... Past super bij de nieuwe eettafel die hier sinds een paar weken staat! Ik volg jullie nu ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een toffe stoel!
    Ik doe graag mee met deze leuke giveaway!
    Ik doe mee omdat tweede kerstdag m'n huis in de brand is gegaan, door een stomme fout van mijn huisgenoot... Gelukkig niemand gewond! Wel moet ik alles opnieuw inrichten en dat kan goed met deze stoel! Ik zou 'm graag in het grijs willen :)

    Groetjes,
    Alana


    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben Rowena Donker @rohouseproud ��

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Met recht OMG. Wat een mooie stoel! Ik doe dan ook graag mee. Favoriet is toch ook wel de grijze. Nu maar duimen :) Groet Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een toffe giveaway! Ik zou graag de groene versie willen, past denk ik wel gaaf bij mijn early dew muur :) IG: @onshuisje ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een toffe giveaway! Ik zou graag de groene versie willen, past denk ik wel gaaf bij mijn early dew muur :) IG: @onshuisje ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo gaaf deze stoel van Eyoba! Hij staat erg mooi bij de andere stoelen! Ik doe graag mee voor mijn moeder. Pas zagen we de stoel in het echt en ze wilt precies deze stoelen aan de eettafel. Met een grijze OMG stoel zou ze heel blij zijn. Anders kan ze hem altijd ergens anders nog neerzetten. Wat ook niet onbelangrijk is is dat hij (naast dat hij prachtig is) ook nog heerlijk zit (heb ik pas even geprobeerd in een winkel). Fingerscrossed en hopelijk kan ik m'n moeder een o-m-g momentje brengen (Ps. Ik volgde je al op bloglovin en ook op instagram

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ben al even fan van deze stoel, leuk dat ie net even anders is. Ik zou gaan voor de blauwe variant

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zou graag een blauwe willen winnen. Het zou zo leuk zijn om deze kleur die we ook in de woonkamer hebben, terug te laten komen als accent in het kantoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een toffe give-away!! Ik doe graag mee voor de groene, omdat ik deze kleur prachtig vind en hij past goed bij de kleur van de muur! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een toffe give-away!! Ik doe graag mee voor de groene, omdat ik deze kleur prachtig vind en hij past goed bij de kleur van de muur! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Miranda de Graaf2 april 2016 om 21:52

    Wauw, deze stoel zou heel mooi bijn onze eettafel staan in ons nieuwe huis straks in de zomer! Wat een toffe winactie. Ik volg jou al op instagram en nu ook Eyoba, prachtige webshop! Hier ga ik zeker op sneupen voor een mooi nieuw interieur voor ons nieuwe huis. Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh! Die zou ik heel graag willen!
    Ik moet nog 1 stoel voor aan mijn nieuwe eettafel (ben van een ronde tafel toch weer terug gegaan naar een rechthoekige) en hoe geweldig zou het zijn als ik dan deze stoel als laatste stoel kan toevoegen!
    Ik twijfel enorm tussen de oker kleur of toch de grijze.
    Dus mocht ik winnen, laat ik de keuze bij jou!
    Nu maar duimen!
    Liefs,
    Jennifer

    IG: jenniferadriene

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw, deze Eyoba OMG stoel zou super mooi staan bij onze andere zuiver stoelen aan onze houten tafel!
    Lekker variatie in alles! Grijs of Groen is altijd welkom..

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Miranda de Graaf2 april 2016 om 21:54

    Oeps, vergeten de kleur erbij te vermelden; ik zou voor een grijze stoel gaan

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een toffe giveaway! Staat ook prachtig bij jou in je huis Milou! Ik ben op slag verliefd. Ik zou dan ook graag de grijze willen winnen. In ons vooral wit met zwart georiënteerd huis zorgen grijstinten altijd voor zachtheid en meer sfeer. Liefs Manieke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Allereerst Gefeliciteerd met de 4e verjaardag van je blog! En OMG! ;)wat een waanzinnige give-away hierbij! Deze stoel staat al tijden op mijn droomlijstje want man man wat istie mooi, simpel en elegant! Qua kleur kies ik voor de groene deze past mooi bij mijn simpele zwarte houten stoelen, en bankje van kurk. Ik volg je al op IG en zal Eyoba ook volgen, kende hen nog niet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. OMG! Een stoel die mijn vriend en ik beide erg mooi vinden.. een goede reden om eindelijk te beginnen aan verschillende stoelen aan tafel! Wij zouden gaan voor groen.. Gedeeld op instagram: heleen.vdh en hhuisx (openbaar)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Omg Omg OMG OMG OMG OMG! Wat een toffe stoel!! Wij gaan verhuizen en net deze inspiratie kom ik een heel eind om het mooi in te richten, laat staan met deze mooie stoel. De grijze heeft mijn voorkeur, en ik wil natuurlijk heel graag meedoen met deze give-away!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oohh dat is helemaal wat in ons huis zou passen!Dat kan geen toeval zijn. De grijze versie van de stoel zou een perfecte aanvulling zijn aan onze eettafel! Duim duim duim.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Oohh dat is helemaal wat in ons huis zou passen!Dat kan geen toeval zijn. De grijze versie van de stoel zou een perfecte aanvulling zijn aan onze eettafel! Duim duim duim.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wauw prachtig! Ik doe heel graag mee! Eigenlijk bijna geen stoelen in huis,de grijze zou zeker een mooi plekje krijgen! I love it!! ♡
    X Priyanka (@prii_yankaa)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Woehoe ik doe zeker mee! Gefeliciteerd met het vierjarig bestaan van je blog.
    Jou volgen op IG: check
    Eyoba volgen op IG: check
    Foto reposten op IG: check

    Reden dat ik deze stoel (grijze variant) zou willen winnen?
    Ik ga in mei verhuizen van een klein huur appartementje naar mijn eerste koophuis ("grote mensen" huis :-))!
    Hypotheek: check
    Inrichting compleet: nope!
    Ik zou de stoel een plek geven in de serre aan mijn bureau :-)

    Mijn instagram: @welkomthuis





    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wauw, wat een te gekke actie! Ik doe graag mee en zou dan gaan voor de grijze variant omdat deze het mooiste staat in ons huis! Ik heb nog steeds een bureau zonder stoel, dus deze stoel zou een uitkomst zijn!! Liefs, Lianne. (@by_lian op instagram)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. • ❤❤❤ JAAAAAAAA OMG DEZE STOEL ZOU IK GRAAG (IN HET GROEN) WILLEN WINNEN, ❤ IT :D!! De reden hiervan is dat ik een saaie bruine tweedehands servieskast van marktplaats heb opgepimpt naar een mooie olijfgroene kast met een oude look. Deze stoel haalt het groen mijn nieuwe huis helemaal op!! ❤❤❤ •

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Met ons tweede kindje op komst zijn we op zoek naar een ander huis. Deze leuke stoel in het blauw zal een mooi begin zijn om er een fijn plekje van te gaan maken.

    Liefs Henk en Annemieke
    @hr220388 op instagram

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een prachtige fotos! Ik ben deze stoel vaker tegengekomen op de site van Eyoba en ik vind 'm zo mooi! Zal prachtig staan bij mijn zelfgemaakte steigerhouten eettafel.
    Mijn instagramaccount is; www.instagram.com/yasminameling

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een gave stoel! De grijze variant staat al een tijdje op mijn verlanglijst. Mijn vriend en ik gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwe woning en we kunnen nog wel een nieuwe eetkamerstoel gebruiken voor aan de eettafel. Fingers crossed! lieu-ngo at hotmail punt com

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Van harte gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van je blog Milou �� ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje Linda en haar vriend Pascal. Ik gun het ze heel erg �� De stoel zou prachtig zijn in hun nieuwe huis waar ze in juli de sleutel van krijgen. In zwart zou hij perfect staan bij de eettafel. Hoeven ze er nog maar 3 bij te sparen voor de grijze en groene kleur ;-).

    Liefs, Stephanie
    Instagram; stephanievandommele

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoewel ik snap dat jij voor de grijze stoel koos.. Ga ik toch voor de groene! Een subtiel kleurtje zou bij ons niet verkeerd staan.. Leuke stoel, leuke actie van jou en Eyoba, ik doe mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik doe graag mee met deze winactie en ga dan voor de grijze stoel. We gaan bijna beginnen aan de verbouwing van onze keuken en deze stoep zou perfect aan onze eettafel staan :)
    Liefs, Corine
    Instagram: @huis11.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ja die stoel is prachtig, staat erg mooi bij wit en groen! Ik ben zelf nogal bang voor kleur, daar heb ik me deze lente overheen gezet en inmiddels aan het proberen met groen! Het resultaat mag er zeker zijn, maar deze stoel zou het helemaal af maken. Ik doe graag mee met deze mooie actie!
    Instagram: judithxvos

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wauw!! Jajaja!!!
    Ben m'n stoelen verloren bij de boedelscheiding. Goed excuus en super reden om nieuwe te scoren.
    Deze is wel heeel gaaf zeg! Mooi in grijs of blauw! (Kanniekiezen)
    Ig: susyintheskyw_diamonds

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik doe mee met de winactie! Ik zou graag kans maken op de zwarte stoel, omdat dat heel goed past in de stijl van mijn kamer. Op instagram kun je me vinden onder de naam @karinstahome

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hele gave winactie! Mijn vriend en ik zijn al maanden op zoek naar een stoel die we beide gaaf vinden voor aan onze nieuwe eettafel. Deze stoel vinden we beide leuk, what are the chances! De blauwe variant heeft onze voorkeur.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ik wil heel graag deze stoel winnen omdat we pas verhuisd zijn,en ik samen met mijn man een bureau deelt en hij wel een lekkere stoel heeft en ik niet :( en als ik hem win dan vind ik de grijze wel super mooi!ik ga nu duimen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wauw wat gaaf! Deze zal erg goed passen in ons nieuwe huis waarvan we 25 april de sleutel krijgen! Ik ga voor de grijze!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hi Milou
    Wat een te gekke giveaway. Om eerlijk te zijn wil ik al een tijdje nieuwe eetkamerstoelen. Welke precies wist ik nog niet. Maar ik weet zeker dat deze stoel super zou staan aan onze stoere eettafel. Wel de zwarte variant dan. Zou super zijn als ik hem zou winnen, heb ik meteen een excuus thuis om dan nog eentje erbij te bestellen 😉 En nu maar duimen. Fijne dag 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wauw, wat een mooie stoel. Vooral de blauwe vind ik erg mooi. Die zou prima in mijn huis passen. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Oh ik doe heel graag mee, vind hem namelijk zó mooi!
    Ik zou gaan voor de grijze, omdat dat nu eenmaal prachtig binnen het kleurenpalet van ons huis valt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Prachtige stoel. Als kind van de jaren 60 hou ik van oranje!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Dag Milou

    Top giveaway! Ik heb net een witte ronde steigerhouten tafel besteld voor mijn nieuwe appartement. Nu de stoelen nog... Om het wat speelser te maken wil ik graag een stoelenmix. Ik ben helemaal verliefd op de grijze Zuiver OMG stoel <3. Ook had ik nog nooit van eyoba.nl gehoord. Echt een goede tip! Ben een kijkje gaan nemen en mijn wishlist aan het maken. Fingers crossed!

    Nazia
    @chickhabits

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wauw Milou, hele gave giveaway, en wat staat de stoel bij jou prachtig! Ik zou kiezen voor de groene variant, zodat ik de stoel lekker kan afwisselen op verschillende plekjes zoals aan de eettafel, op de slaapkamer en op de werkkamer. Nu maar duimen!

    Ivon
    @woonin_interieur

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Gaaf stoeltje! onze dochter vindt zichzelf te groot geworden voor de triptrap. We zitten nu te denken om verschillende stoeltjes te kopen rond de eettafel...lekker speels. Voor het zuiver stoeltje heb ik dus zeker wel een plekje. Mocht ik hem winnen ;-) dan zou ik voor de grijze gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Super mooie stoel. Zal mooi staan mijn hobbytafel c.q. werkplek. Helemaal verliefd op de grijze kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Super mooie stoel. Zal mooi staan mijn hobbytafel c.q. werkplek. Helemaal verliefd op de grijze kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Super mooie stoel. Zal mooi staan aan mijn hobbytafel c.q. werkplek. Helemaal verliefd op de grijze kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een prachtige stoel! Nu ik mijn kleintje heb gekregen zal ik na mijn verlof vaker van thuis werken. Een nieuwe stoel kan ik dus goed gebruiken! Ik vind de grijze echt prachtig en past super bij de kleuren in mijn huis! Wat een leuke actie! 💫

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. De grijze vind ik het mooiste. Neutrale kleur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Gaaf!!! De Omg van Zuiver staat op mijn wishlist.. grijs, groen of blauw ik kan nog niet echt kiezen.. een beetje advies van jou daarbij graag ☺☺☺ insta: lady_anneliesss

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Gaaf!!! De Omg van Zuiver staat op mijn wishlist.. grijs, groen of blauw ik kan nog niet echt kiezen.. een beetje advies van jou daarbij graag ☺☺☺ insta: lady_anneliesss

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een mooie stoel! Ik doe graag mee aan de winactie! Stiekem heb ik mijn oog al eerder op deze stoel laten vallen en nu we net de sleutel hebben van ons nieuwe huis zou ik de stoel graag winnen. Een groene stoel zou het mooist staan in ons huis, bij de grijs/groene muur en tussen de vele plantjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Valerie Zijlstra5 april 2016 om 09:08

    Je blog alweer 4 jaar, gefeliciteerd! Onwijs knap van je dat je zo actief met je blog blijft ondanks je gezondheid. En wat tof! Deze giveaway kan ik echt niet aan me voorbij laten gaan! Ons oog was al een paar keer op de OMG stoel gevallen namelijk. Nu het oude werkkamertje Saar haar kamertje is geworden hebben we een werkplekje in de woonkamer gemaakt, hij is nog niet helemaal naar onze zin en er ontbreekt nog een fijne stoel. Maar de OMG stoel kunnen we ook bij de eettafel zetten, waar we eigenlijk nieuwe stoelen willen maar nog even voor moeten sparen. Dit zou een mooi begin zijn! Mijn eerste gedachte is: groen! Maar grijs is op de langere termijn denk ik een betere keuze... Hoewel.. Misschien ook wel eens leuk om eens niet voor veilig te gaan.. Oke, als ik win ga ik voor groen!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Allereerst gefeliciteerd met deze mijlpaal! 4 jaar alweer, dat is echt al een tijd. Ik doe graag mee aan de leuke winactie. We zijn onze woonkamer helemaal aan restylen en daar horen ook nieuwe stoelen bij. Ik zou gaan voor de groene OMG stoel. Past mooi in het Urban Jungle plaatje wat we willen gaan creëren. En het is natuurlijk ook gewoon een mooie eye catcher! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een super leuke actie met een super mooie stoel. Graag doe ik hier aan mee! De grijze vind ik wel erg mooi. Ik zou hem denk ik eerst bij m'n werktafel neer zetten.
    En uiteraard nog van harte gefeliciteerd met het bestaan van het vierjarig bestaan van je blog.

    groetjes Tamara

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. De groene OMG stoel zal goed passen bij de rest van ons interieur. Mijn vriend en ik wonen nu een paar maanden samen en ons huisje kan nog wel wat aanvulling gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ik zou heel graag de stoel in het groen winnen, zodat ik mijn vriend kan overtuigen dat deze lekker zit, mooi is en perfect in ons nieuwe huis past! En zodat hij er alleen nog maar meer wil.. Groetjes Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ik zou heel graag de stoel in het groen winnen, zodat ik mijn vriend kan overtuigen dat deze lekker zit, mooi is en perfect in ons nieuwe huis past! En zodat hij er alleen nog maar meer wil.. Groetjes Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Beste Milou,

    Ook namens mij proficiat met het vierjarig bestaan van je blog. Je foto's zijn werkelijk waar jaloersmakend, 'so keep up the good work'.

    Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe woonruimte. Ondanks de aanleiding ertoe verdrietig is, zie ik dit ook weer als een nieuw begin. Wil een nieuwe en frisse start maken, in een nieuwe woning, in een (voor mij) nieuwe stad, met uiteraard nieuw meubilair. Om die reden ging ik op Instagram inspiratie opdoen, en zodoende kwam ik jouw profiel tegen. Jouw foto's werken zo aanstekelijk, dat ik ervoor moet waken dat ik niet alle meubelen al ga kopen voordat ik überhaupt woonruimte heb gevonden. Zag dat je een geweldige winactie voor een stoel van het merk Zuiver hebt, waaraan ik onwijs graag mee zou willen doen. In mijn toekomstige woning (hopelijk in Amsterdam/Utrecht/Haarlem of Den Haag) zal wit een belangrijke kleur zijn. Zie het al helemaal voor me: witte wanden, witte houten vloer en witte meubelen (ben inmiddels helemaal verliefd op die witte ronde tafel van je, dat ik op Marktplaats fanatiek op zoek ben naar een mooi exemplaar. Kan mijzelf vooralsnog moeilijk tegen houden;) ). Om het geheel op te breken, zou onder andere een stoel van Zuiver in de kleur grijs helemaal geweldig zijn. Zou er met veel liefde, plezier en trots in zitten.

    #keepingmyfingerscrossed

    Liefs Stephanie (IG: beautybybeaufort)

    BeantwoordenVerwijderen
  64. wauw, die is mooi!! ik zou voor de grijze variant gaan als ik zou winnen. ik heb veel lichte tinten in huis en wat zou deze stoel er goed bijpassen. spannend!!
    liefs, @schippershuisje

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Tof! Ik doe graag mee aan deze give away, ter ere van het 4 jarig bestaan van jou mooie blog!
    Ons zou je ontzettend blij maken met de OMG stoel in de kleur grijs.
    We missen er nu nog precies 1 en dan zijn we compleet.
    Ze zien er mooi uit en zitten inderdaad heerlijk.
    Groetjes Elsa

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Ten eerste van harte gefeliciteerd met het 4 jarige bestaan van je Blog!!! Dat daar nog maar heel wat leuke en succesvolle blogjaren bij mogen komen! En OMG wat een mooie prijs mag jij in samenwerking met Eyoba weg geven! Deze te leuke stoel van Zuiver had ik nog niet eerder gezien maar oh wat vind ik hem tof! Ik kan mij voorstellen dat je het moeilijk vond om te kiezen tussen al de mooie kleuren waarin deze stoel is gemaakt. Maar denk dat je er goed aan hebt gedaan om de grijze te kiezen. Hij staat namelijk prachtig bij de wit en natuurtinten in je interieur! Als ik zou mogen winnen zou ik ook dolblij zijn met de grijze OMG stoel. In combinatie met ons interieur en andere eetkamerstoelen zou hij dan ook het beste tot zijn recht komen. (En natuurlijk Geïnspireerd door jou foto's ;) ) x @leentjes.home

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wauw wat zou ik deze graag willen winnen! Hij past precies in mijn interieur! En wat een te gekke blog heb je! Ik doe mee! Ik zal volgen op IG EN even reposten..
    Groetjes Marika

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ps kan de kleur niet kiezen... allemaal mooi! Als ik win ben ik tevreden met elke kleur...

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Woohoo Milou! Gefeliciteerd!
    Je doet het ontzettend goed, zo fijn voor je dat interieur en styling zo op hun plek vallen voor je.
    Ik doe graag mee met je toffe give-away en kies na enig onderzoek (zie ook Instagram) voor de grijze versie. Omdat? De hele gewone reden dat ik het een ontzettend gaaf ontwerp vind. Én ik verzamel in ons appartement vast een interieur voor ons as we speak te bouwen nieuwe huis. Deze matched mooi met m'n andere kringloop en designstoelen.
    Liefs! Karlijn
    @karlijnvandewier

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Oh, wat leuk! Uiteraard doe ik mee aan we winactie.
    Ik zou heeeeeeel graag de blauwe willen winnen! ����

    BeantwoordenVerwijderen
  71. OmG! I need that OMG chair in my life!
    Ik doe bij deze zeker mee aan de giveaway en zou héél graag de blauwe willen winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Wat een jaloersmakende foto's weer!😍 Ik waag ook graag een kansje voor de groene OMG stoel! Ik heb de grijze variant al en hij is zo comfortabel. Maar twijfelde toen al of ik voor grijs of groen zou gaan. Maar een groene erbij is natuurlijk helemaal geweldig!😍

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een jaloersmakende foto's weer!😍 Ik waag ook graag een kansje voor de groene OMG stoel! Ik heb de grijze variant al en hij is zo comfortabel. Maar twijfelde toen al of ik voor grijs of groen zou gaan. Maar een groene erbij is natuurlijk helemaal geweldig!😍

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Wauw! Wat een supermooie stoel! Ik doe heel graag mee voor een grijze. ik ga binnenkort verhuizen en heb al een nieuwe eettafel uitgezocht. Stoelen zocht ik nog en deze mag daar zeker bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wauw! Wat een supermooie stoel! Ik doe heel graag mee voor een grijze. ik ga binnenkort verhuizen en heb al een nieuwe eettafel uitgezocht. Stoelen zocht ik nog en deze mag daar zeker bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Allereerst: van ❤️e met je vier-jarig jubileum!
    Wat een geweldige give-away, zeg! Heel erg leuk dat je deze in samenwerking doet met Eyoba. Ik heb ook gelijk gekeken op de website en wat hebben ze er leuke spullen zeg! Gelijk ook voor de kleur van de stoel gekeken en al vrij snel was ik eruit: groen! En waarom zou ik hem willen winnen? Nou, omdat deze perféct zou passen in ons interieur. Deze hebben we een beetje omgegooid door nieuwe kleuren toe te voegen, waaronder: GROEN!
    Stel, hé, stel dat ik de stoel zou mogen winnen... dan zou deze in de nieuwe vrijgekomen hoek van de woonkamer komen te staan. Een apart hoekje waar een mooie lamp komt te staan en waar je je af kan zonderen en lekker kan gaan lezen. Op de OMG Zuiver stoel! Geweldig. Zie het al helemaal voor me!
    Nou, ik ga duimendraaien!

    Lieve groet,
    Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wow, wat een prachtige stoel! Ik doe heel graag mee! Ik zou 'm graag winnen vanwege 2 redenen. 1: Ik woon al zo'n 8 jaar met mijn zus samen die een hele andere smaak heeft dan ik. Hierdoor is ons interieur gemixt en ziet het er totaal niet uit zoals ik zelf zou willen. Maar… We zijn beiden nu op zoek naar een huisje in Haarlem. Dus eindelijk bevrijd! :) Ik ben al aan een tijdje aan het sparen voor mijn uitzet.. Deze stoel vind ik super, vooral in de groene kleur. Mooi bij een grove houten tafel. Nog een groot pluspunt is dat ik overal lees dat de stoel zo heerlijk zit. Ik zit veel achter m'n computer (grafisch ontwerp) waardoor ik naast vierkante ogen ook een houten k*nt krijg van de oude stoel waar ik nu op zit. Meer dan welkom dus! Succes! Groetjes Rosalie (instagram rnoordam)

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Oh my goodness! I'm in love with this chair in grey! I don't speak Dutch fluently so I'm entering in English, but I move to holland next month and would love to set up my office with this chair ❤️❤️❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Ik doe graag mee voor deze prachtige stoel in de zwarte versie, die al een tijdje op mijn wishlist staat! Op mijn IG vind je een foto van waar ik hem graag neer zou zetten. Liefs, Ellen (www.instagram.com/ellen_woont)

    BeantwoordenVerwijderen
  80. OMG OMG OMG OMG! Super mooie stoel! In luv! Ik doe dan ook dolgraag mee en maak graag kans op deze prachtige stoel! Ik zou voor de grijze gaan, die staat namelijk mooi bij alles in huis en kan de stoel dus overal shinen! 👌😍

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zie dat mijn naam er helemaal niet bij staat, gek. Ik doe ook mee via IG, Allette Deuntje. Xx

      Verwijderen
    2. Ik zie dat mijn naam er helemaal niet bij staat, gek. Ik doe ook mee via IG, Allette Deuntje. Xx

      Verwijderen
  81. Super gave stoel! Ik wil heel graag wat verschillende stoelen aan mijn eettafel en deze stoel is perfect!! Ik twijfel tussen de groene en de licht grijze.. toch de grijze! Liefs, Mariëlle IG:marielle_vdw

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Hi Milou, hier spreekt een verliefde instagrammer (@styleandsugar) ik ben al een tijdje smoor op deze prachtige stoel van Eboya, en zit al enige tijd te twijfelen om hem te bestellen. Maar toen kwam jou giveaway! Zo leuk. We gaan verhuizen en deze stoel zou onze nieuwe inrichting in 1 keer perfect maken! Duimen, liefs @styleandsugar

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wauwww! Wat een geweldig gave stoel! Ik ga natuurlijk mee doen op instagram! Dan ga ik voor de kleur grijs die geweldig past in onze huiskamer!

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Wauwww! Wat een geweldig gave stoel! Ik ga natuurlijk mee doen op instagram! Dan ga ik voor de kleur grijs die geweldig past in onze huiskamer!

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Gefeliciteerd met je blog. Ook ik waag graag een kansje. Redenen om mee te doen zijn er genoeg. Of het nou ons nieuwe huis is waar we over drie weken in gaan wonen en we een mix van eetkamerstoelen willen en deze van zuiver de favoriet is van manlief of voor mij een cadeautje na een moeilijke periode. Wat zou het tof zijn. Kleur: grijs wat dat kleurt zo tof bij wit en hout. Duimen dus

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Wauw! Ik doe heel graag mee met deze winactie ❤ . Druk bezig met plannen maken voor de inrichting van ons nieuwe huis. Vorige week kicht ik een roze kuipstoel voor bij mijn verzameling aan de keukentafel, en deze in grijs (of blauw... Of groen... Of toch grijs...) zou er heel mooi bij staan!
    En ga zo door met je blog! Gefeliciteerd ��

    BeantwoordenVerwijderen
  87. OMG! Ik zie de groene stoel helemaal zitten :) Ik doe graag mee! Gefeliciteerd met de vier jaar! Gr. Jolien Corporaal (IG @jolienandco)

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Wonen_bij_chantal9 april 2016 om 00:28

    Gaaf! Ik zoek al een tijdje een stoere stoel voor in mijn zoon zijn kamer. Hij heeft nu nog een klapstoel staan. Maar nu hij naar het middelbaar gaat moet ik toch echt op zoek naar een exemplaar waar hij lang op kan zitten. Deze stoel in het groen zou daar perfect voor zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Waaaw super gave stoel, ik snap dat je hier enthousiast van wordt! Wij hebben ons droompaleis gekocht en ik ben beetje bij beetje aan het 'leren' om dit om te toveren tot een werkelijk juweeltje. Ik leer een hoop van jou en je vakcollega's en ik zal niet onder 'stoel' of bank schuiven dat ik verliefd ben op deze stoere stoel. Wij hadden ons voorgenomen niet meer voor de veilige Look te gaan, maar juist het speelse, stoere en Out of the box. Ik zie dat veel bij je terug, prachtig! Daarom zou ik graag gaan voor de groene stoel, past perfect bij onze zwart stalen accenten en zacht, warme open haard. Veel succes en plezier met de komende 4 jr, keep UP the good work. Regards, Jenga456

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Wow, die is echt top. Ik wil wel graag een grijze.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Wauw wat een geweldige winactie! Ik had deze stoel al even op het oog, dus dit komt perfect uit. Ik zou kiezen voor de groene variant, omdat mijn interieur vrij neutraal en rustig van kleur is. Het groene van de stoel lijkt me een mooi kleur accent! Groetjes Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Ik wil graag mee doen aan de winactie van de stoel in de kleur grijs, niet geschoten is altijd mis! Samen met een van m'n beste vriendinnen wonen we nu alweer een paar maanden in een antikraak woning. Eigenlijk is ons hele interieur een bij elkaar geraapt zooitje maar langzaam maar zeker begint het allemaal wat beter bij elkaar te passen. Deze stoel zou er ook mooi bij staan!! Stukken beter als de oude rietenstoel die hij dan zal vervangen..
    groetjes Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Ik wil graag mee doen aan de winactie van de stoel in de kleur grijs, niet geschoten is altijd mis! Samen met een van m'n beste vriendinnen wonen we nu alweer een paar maanden in een antikraak woning. Eigenlijk is ons hele interieur een bij elkaar geraapt zooitje maar langzaam maar zeker begint het allemaal wat beter bij elkaar te passen. Deze stoel zou er ook mooi bij staan!! Stukken beter als de oude rietenstoel die hij dan zal vervangen..
    groetjes Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Oh, ik zag de winactie op je Instagram en ik vind de stoel zó mooi! Ik ga binnenkort samenwonen met mijn vriend en dit zou de perfecte eerste stoel zijn die ik om mijn tafel ga zetten! Ik vind het, net als jij, zo leuk om verschillende stoelen aan mijn tafel neer te zetten! Een grijze zou top zijn, want ik wil mijn huis in zwart, grijs en wit tinten. Love it! Ik volg je op Instagram, en Eyoba.nl nu ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  95. WoW, wat een leuk! Gefeliciteerd Milou, met het vierjarig bestaan van jouw blog! Wat betreft de leuke actie, zou ik graag kans willen maken op het grijze exemplaar. Past prachtig bij ons nieuwe bureau. Na de verhuizing is het er nog niet van gekomen om ook een mooie en stoere bureaustoel aan te schaffen. Er staat nu nog een tuinstoel bij, maar die kunnen we straks ook erg goed buiten gebruiken! Waar het immers ook voor bedoeld is.. :)

    Groet Eva (IG e.baron)

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Wat een toffe stoel! Zou een leuk vervroegd verjaardagscadeau zijn voor 10 mei! Fingers crossed! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Leuk! Ik zou voor Camel gaan. WIj hebben nu stoelen (zwart kunststof verschillenden) aan één kant en andere kant een eiken bankje. Maar de kinderen worden groter en het schuift wat minder makkelijk aan op het bankje. We denken er aan om t bankje te vervangen door nog 3 stoelen en dan kunnen we best mixen en matchen. We hebben al bruin/ camel kleurig leer in de kamer dus dat zou best matchen. Ik ga op Instagram een leuke foto plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Yes please! De grijze! Ik ben nog op zoek naar een extra aanvulling stoelen in ons huis. Supermooie stoel.

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Gaaaf! �� dit is èèn van de weinig stoelen die ik en mijn vriend allebei leuk vinden! De groene zou super zijn in ons nieuwe huis! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Graag de grijze stoel. Deze zou mooi staan bij onze zwarte Arne Jacobsen stoelen bij de eettafel.

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Ziet er weer super tof uit; echt een heerlijk hip merk. De grijze is mijn favoriet, wat een leuke winactie en mooi gestijld!

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Wij hebben thuis ook zo'n vorm stoelen maar dan voor buitenb! Zit echt ideaal!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  103. ziet er mooi uit. Wij hebben iets soortgelijks buiten als loungeset echt prachtig! gekocht bij Steigerhout Furniture.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten