Nieuw dekbedovertrek van By Nord


Een paar jaar geleden al, viel ik als een blok voor de prachtige dekbedovertrekken van 'By Nord'. Hierop staan stoere, grote afbeeldingen van wilde dieren in grijstinten op afgedrukt. Helemaal mijn smaak! De overtrekken bleven dan ook lang in mijn gedachten en op mijn wensenlijstje staan. 
Toen ik van fonQ.nl weer een product mocht reviewen, nam ik stiekem een kijkje in hun uitgebreide assortiment dekbedovertrekken en tot mijn grote vreugde zag ik mijn favoriet (het dekbedovertrek met de beer.. ik heb iets met beren ;)). Dus: eindelijk kon ik dit item van mijn wishlist afstrepen!

Een fijne gelegenheid om de slaapkamer weer even te stylen, met roze als accentkleur en waarbij je ook een stukje ziet van onze nieuwe laminaatvloer. Kijk je mee?Onlangs hebben we een witte laminaatvloer gelegd op de overloop en in onze slaapkamer. Hiervoor lag er versleten, antracietkleurig tapijt, wat echt een crime was om schoon te houden. Daarom kozen we voor dit frisse witte laminaat, wat een stuk onderhoudsvriendelijker is en de ruimte nog groter doet lijken.

In de collectie van By Nord staat de natuur voorop. Met name de Scandinavische natuur is de leidraad voor de beelden die afgedrukt zijn op de hoogwaardige en duurzame materialen. Naast overtrekken, bestaat de collectie ook uit kussens en theedoeken.

Ik koos voor het dekbedovertrek, met daarop de fotoprint van de beer. Maar er zijn ook andere varianten verkrijgbaar, met o.a. een hert en een egel. 
Het dekbedovertrek is gemaakt van heerlijk zacht organisch katoen. Aan de onderkant van het dekbedovertrek vind je een ritssluiting in plaats van de gebruikelijke instopstrook. Hierdoor blijft je het dekbed altijd goed op zijn plaats en hoef je het dekbedovertrek niet meer ‘in te stoppen’. Super handig!

Ik zal vannacht vast lekker kunnen slapen. Wat vind jij van de veranderingen in onze slaapkamer?

Witte kist - kringloopvondst
Grijze sprei - H&M
Zwarte Lup kandelaar - fonQ.nl
Roze kaars - Sissy Boy Homeland
Zwart witte kussens - zelfgemaakt
Grijs met wit gebreid kussen - Flink

Reacties

Een reactie posten