Frisse wind: van blauw naar roze

Oké, ik neem mijn woorden terug. Waar ik eerder nog verkondigde (en het zelfs gezegd heb tijdens een interview met een bepaald woonblad) dat ik 'roze niet een mooie kleur vond, voor in ons interieur', ben ik daar nu volledig op teruggekomen. Ik heb sinds deze week roze durven toevoegen en ik ben helemaal om: roze is mooi, óók in ons interieur. 
Ach, niets zo veranderlijk als de mens hè? ;)

Maar zoals je ziet is dit niet de enige verandering, die in korte tijd heeft plaatsgevonden. Ben je benieuwd naar meer foto's en mijn zoektocht naar de 'perfecte kleur roze'? Klik dan op 'verder lezen'. 

De blauwe kleur op de muur heeft plaats gemaakt voor een heel mooi behang, namelijk het 'Factory behang' van Graham & Brown. Hier binnenkort meer over op mijn blog. Ik vond de blauwe kleur die hiervoor op de muur zat heel mooi, maar té bepalend om mij goed uit te kunnen leven met de styling in huis. Deze witte, maar stoere uitstraling van het behang is veel neutraler, waardoor ik veel meer kanten op kan (en mij dus zelfs aan de kleur roze durfde te wagen). 


De zoektocht naar de juiste kleur roze was niet eenvoudig. Ik wilde gaan voor een subtiele kleur, niet al te fel en het liefst een beetje vergrijsd. Om dit te bepalen heb ik verschillende inspiratiebeelden verzameld op mijn Pinterest, op het bord 'Pale pink'. Zo kreeg ik een goed beeld van de kleur die ik mooi vond en kon ik dit bord als leidraad gebruiken bij het aanschaffen van de accessoires. Op deze manier kon ik heel gericht zoeken en bepaalde dingen wegstrepen. Voordat ik bepaalde dingen online aanschafte, heb ik eerst meerdere afbeeldingen ervan opgezocht bij andere mensen thuis (bijvoorbeeld door de product- of merknaam als hashtag te gebruiken op instagram), zo kreeg ik nog een beter beeld van de kleur roze en kon ik beslissen of het in het geheel zou passen.
Ik heb het voorlopig eerst alleen bij roze accessoires gehouden, mocht ik het weer 'zat' zijn, dan is afwisselen dus geen probleem (al kan ik mij dat nu niet voorstellen).
Oh ja, en mijn nieuwe schoenen zijn ook roze haha.De mooie salontafel is trouwens van Sofacompany, het bedrijf waar onze bank ook vandaan komt. Ik vind het een mooie match met de hangstoel en goed staan bij de bank. Zo'n grote tafel is super fijn om veel spullen op kwijt te kunnen. 
Onlangs heeft Sofacompany een nieuwe showroom geopend in Amsterdam, waardoor je nu op twee plekken in ons land hun Deense designcollectie banken, stoelen en tafels kunt bekijken. 

Ik ben blij met deze frisse (lente)wind in huis!

Houten wandplankje - Store without a home
Roze vaasje en opbergdoosje - Søstrene Grene
Behang - vtwonen
Lichtroze kussen op de bank - Wehkamp
Roze kaarsen - Sissy Boy Homeland
Roze kussenhoes - House Doctor

Reacties

 1. Heel mooi weer de naturel tinten, en roze is gewoon heel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw echt heel wat anders, heel mooi geworden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De blauwe muur vond ik prachtig met dit staat met de lente op komst lekker fris!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat staat het mooi, heel wat anders dan de blauwe muur, maar net zo mooi! Al kan ik me voorstellen dat dit wel wat fijner te stylen is en je ook wat 'vrijer' bent.. Maar echt heel gaaf geworden & waar zijn die leuke roze sneakers van als ik vragen mag?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! Zeer geslaagde make-over! Leuk de roze accenten, heel mooi subtiel! Liefs, Sandra (sandra_koseligblog)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Please tell me where I can buy that gorgeous rug!!? Thank you!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OMG that rug is amazing, where did you buy it?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten