White Stone marmeren bijzettafel(s)


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik gek op marmer. In ons huis zie je dan ook allerlei varianten van dit materiaal terug, van kleinere items, zoals marmeren onderzetters, snijplanken en kaarsenhouders, tot aan de tafels bij de nieuwe bank. 

De kleine maat 'White Stone' tafel van het merk Zuiver had ik al een tijdje in mijn bezit, maar onlangs heeft deze gezelschap gekregen van zijn grote broer. Voordat ik een keuze maakte heb ik eerst een kijkje genomen in het ruime aanbod salon- en bijzettafels van fonQ.nl. Daar ben ik uiteindelijk goed geslaagd.
Normaal gesproken had ik waarschijnlijk voor twee heel verschillende tafels gekozen, maar dit keer vind ik de eenheid die deze salontafels door het materiaalgebruik uitstralen, juist zo mooi. Ze versterken elkaar! 


 


Het fijne aan het grote formaat (Ø 50 cm) van de nieuwe salontafel, is dat je voldoende ruimte heb om je spullen kwijt te kunnen. Met een verjaardag of wanneer je veel visite hebt kun je gewoon alle hapjes en kopjes kwijt. Met een kleinere tafel gaat dat toch wat lastiger!
Bovendien vind ik de hoogte (32 cm) van dit ontwerp van Zuiver ook erg mooi. Je kunt er vanaf de bank goed overheen kijken, waardoor de tafel niet direct in je zichtlijn valt. Dat oogt ruimtelijker.
Dit ruimtelijke gevoel wordt versterkt door de slanke eikenhouten pootjes, die in mijn geval ook goed passen bij het onderstel van onze nieuwe bank.

Zoals gezegd is er met de grote bijzettafel erbij nu voldoende ruimte om mooie spullen neer te zetten, die ook best wat groter mogen zijn qua formaat. Laat dus gerust je mooiste servies zien, leg je favoriete tijdschrift neer of plaats een grote lantaarn voor wat gezelligheid. 
Door het formaat kan ik deze tafel vast ook nog eens in andere combinaties gebruiken, ik ben voorlopig nog niet klaar met veranderen (zal dat ooit wel het geval zijn? ;)). 

Reacties

 1. Gave marmeren tafel ook in combinatie met dat hout. Wij hebben een betonnen salontafel. dat geeft ook wel een leuke en stoere sfeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vette tafels moet ik zeggen. Ze zijn simpel en nemen niet al te veel ruimte in. Precies wat ik zou willen als ik op zoek was naar een salontafel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  De kleur op de muur vind ik super. Zou je mij kunnen vertellen welke kleur dit is?

  Bvd Ellen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten