Surprisepakket van Homecrush_




















Een tijdje geleden ben ik lid geworden van het woonbloggersplatform 'Homecrush_'. Op deze site vind je verschillende blogposts van interieurbloggers, kun je volop inspiratie opdoen en de producten shoppen die wij op onze wensenlijstjes hebben staan. Ook wordt er veelvuldig samengewerkt met verschillende webshops (wat weer resulteert in leuke giveaways) en dragen leuke instagrammers hun steentje bij. Kortom een hele leuke hotspot om goed in de gaten te houden (en te volgen via instagram!).
Gisteren werd ik door Linda, bedenker van Homecrush_, verrast met een heel leuk pakket vol met goodies die een aantal sponsors verzorgd hebben. Ben je nieuwsgierig naar wat er, onder andere, in dit mooie pakket zat? Ik zal je een aantal dingen laten zien!




In het verrassingspakket zat de leuke vlinder-poster en het bijbehorende eikenhouten ophangsysteem van 'Stijl van het huis'.  Kim heeft deze poster zelf gemaakt en ontworpen, net als het ophangsysteem. Erg mooi gedaan!
Daarnaast zat er ook een zwarte paperbag van Uashmama in. Zelf heb ik al een paar van deze zakken van wasbaar papier. Super handig om spullen in te bewaren of leuke planten in te zetten. Ik heb er dan ook gelijk dankbaar gebruik van gemaakt.
Tot slot nog een ander, heel mooi product wat hier te zien is op deze foto's: een prachtig, handgemaakt plaid in van het merk YOUYOU Amsterdam. Handgeweven in Cambodja in een Ikat patroon. Heel erg mooi!





Wat een verwennerij zo he?! Er zaten ook nog een paar andere, hele mooie dingen in het pakket, die nu (nog) niet op de foto staan. Deze komen op een ander moment voorbij!
Ik ga nog even verder met genieten van deze mooie spullen! :)

Fijne avond!

Reacties

  1. Lovely interior. I can only understand part of what you write but your little surprises look good in your home.
    Happy to have found your blog. I'll definitely be back.
    Where did you get this beautiful wooden chair? This would be something lovely to add to my new living-room.
    xx, Stephanie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik word altijd zo geïnspireerd door jouw blog!! Echt heerlijk om met een kop thee jouw mooie plaatjes te bekijken:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet dat er leuk uit, dat homecrush! Ik ga me daar nog wel een paar uurtjes vermaken denk ik, bedankt voor de tip! En wat een leuke spullen heb je gehad ook zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Inderdaad, leuke spullen heb je gekregen! Waar heb je die gave lamp boven de tafel vandaan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De lamp is van Hk living (de Workshop lamp maat L) en kocht ik bij Wonen met LEF! :)

      Verwijderen

Een reactie posten