GIVEAWAY: IXXI


Het is weer tijd voor een hele leuke giveaway!
Jullie zijn vast wel bekend met IXXI. Dit bedrijf maakt flexibele wanddecoratie, bestaande uit vierkante kaarten en koppelkruisjes met daarop een eigen afbeelding of eentje uit de ruime collectie van eigen ontwerpen of verschillende musea. 
Op instagram kon je vanaf deze maand in ieder geval helemaal niet meer om IXXI heen. in samenwerking met verschillende bloggers en instagrammers hebben zij namelijk een 'Giveaway month' georganiseerd, waarbij een aantal van hun mooie producten weggegeven worden. 
En nu is het mijn beurt: ik mag iemand blij gaan maken met een mooie IXXI van bordjes die te zien zijn in het Rijksmuseum. Hoe je mee kunt doen lees je onderaan deze blogpost! 

'Authentieke wanddecoratie van origineel keramische borden uit de bijzondere collectie van het Rijksmuseum.
' bron: ixxi.com
Deze IXXI bestaat uit 25 afbeeldingen, die je middels het handige bevestigingssysteem van plek kunt blijven wisselen. Bovendien zijn de kaarten ook nog eens aan beide kanten bedrukt, zodat je ook qua afbeeldingen kunt blijven variëren.
Hoe kun je meedoen aan deze giveaway?

1. Volg IXXI op instagram.

2. Volg mij (@milou_nieuwenhuis) op instagram.

3. Deel een foto uit deze blogpost of maak een foto van de plek waar je 'm op zou willen hangen met de hashtag #ixximilou. Vergeet ons daarin niet te taggen, zodat we je deelname terug kunnen vinden.

Meedoen kan t/m 30 november. De dag erna maak ik de winnaar bekend. Veel succes!

Reacties

 1. Ooh, wat een ontzettend leuke give-away!
  Ik weet er echt een supermooi plekje hiervoor...
  Alleen jammer dat ik niet aan de voorwaarden voldoe: ik ben te laat (vandaag immers ' alweer' 1 december, en ik heb geen Instagram :-( )
  Ik hoop toch dat ik een kansje maak, want hier ben ik echt fan van!

  Lieve groet,
  Marjolijn.

  P.S. Je hebt een ontzettend leuke blog! Ik volg je al een tijdje en je maakt mooie, en inspirerende foto's...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten