Lichtletter van Teleukhout
Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik een zwak heb voor leuke, handgemaakte producten. Ik heb inmiddels al een kleine verzameling aangelegd en ben blij met deze (vaak unieke) spullen. Ik vind het fijn om dingen met een persoonlijk verhaal om mij heen te hebben.
Deze lichtletter is onlangs aan mijn verzameling toegevoegd en behoort sindsdien tot een van mijn favorieten. De letter is gemaakt door het team achter 'Teleukhout'. Deze webshop ken je misschien wel van hun mooie meubilair en woonaccessoires. Mijn lichtgrijze eetkamerstoelen heb ik bijvoorbeeld een tijdje geleden ook bij hun gekocht.
Sinds kort is het dus ook mogelijk een grote lichtletter (van maar liefst 80 of zelfs 110 centimeter hoog) door hun te laten maken. Een super leuke (en originele) manier om je huis te verlichten in deze donkere periode.De lichtletters worden handgemaakt van underlayment. Je kunt natuurlijk zelf bepalen welke letter of leesteken je wilt laten maken en daarbij ben je ook nog vrij om een kleur te kiezen. Ik vond het zelf het mooiste om de letter onbehandeld te laten, maar je kunt (tegen een kleine meerprijs) ook kiezen voor wit, zwart of een andere kleur. De letters worden geleverd inclusief fitting met een stekker en een contrastekker, zodat je meerdere letters aan elkaar kunt bevestigen. De bijbehorende ledlampjes kun je apart aanschaffen. Deze geven een mooie warme kleur, waardoor de letter extra sfeervol wordt. 


Wat misschien ook nog wel leuk is om te weten, is dat deze letters ook te huur zijn. Leuk voor een feest of een bruiloft! Oorspronkelijk gebruikten de eigenaars van Teleukhout (tevens eigenaars van Teleuktrouwen) deze letters namelijk als aankleding van bruiloften, maar in het interieur staan deze letters natuurlijk ook hartstikke goed.

Fijn weekend!

Reacties

  1. Hoi Milou, Mooie foto's weer! Mag ik je vragen wat voor vloer jij hebt? Is het een houten vloer of is het laminaat? Ik hoor het graag van je.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten