SHOP: 'Van het kastje naar de muur.' posters

Wegens groot succes heb ik besloten mijn kaartenlijn uit te breiden naar afdrukken op A4 posterformaat!
Net als de kaarten, zijn de posters van hoogwaardige kwaliteit en afgedrukt op 300 grams sulfaatkarton. Alle tekeningen zijn door mij met de hand gemaakt, met speciale fineliners of verschillende soorten potlood. Ik heb veel plezier beleefd aan het tekenen ervan en het voelt heel bijzonder dat ik ook deze posters nu aan jullie kan verkopen. Zo hebben jullie straks een echte tekening '#bymilou' in huis!

Hieronder kun je zien welke tekeningen er vanaf nu ook op A4 verkrijgbaar zijn. Ben je benieuwd naar de ansichtkaarten? Klik dan op deze link:
http://vanhetkastjenaardemuur.blogspot.nl/2015/05/shop-van-het-kastje-naar-de-muur.htmlAchter de eettafel zie je 'Fern' en 'Plant' hangen. Beide heb ik getekend naar een voorbeeld. Zo heb ik voor het maken van 'Fern' een takje van een varen op mijn eigen manier nagetekend. 
Al zittend aan onze eettafel (fijne tekenplek!) heb ik de 'Plant' getekend met fineliner. Deze plant kocht ik bij Portrait in Haarlem, toen we daar met vrienden een bezoekje aan brachten. 

Poster Fern: €9,95

Poster Plant: €9,95

Samen (of een combinatie van twee andere posters): €17,50 

Verzendkosten: €1,50

Mail naar vanhetkastjenaardemuur@live.nl om je bestelling door te geven. Op het magneetbord hangen 'Sad Mr.Bear' en 'Mr.Bison'. Het beertje lijkt misschien heel verdrietig, maar eigenlijk heeft 'ie gewoon een heel groot hart, maar is te verlegen om deze te laten zien. Sad Mr.Bear past heel mooi op een kinderkamer en heb ik getekend met fineliner. 
'Mr.Bison' tekende ik aan de hand van een foto van een bizon. Op de foto kon je heel mooi de vacht van het beest zien en alle kleine schaduwdetails die daarbij horen. Met potloden, van verschillende soorten hardheid, heb ik de vacht gedetailleerd nagetekend. 

Poster Sad Mr.Bear: €9,95

Poster Mr.Bison; €9,95

Samen (of een combinatie van twee andere posters): €17,50

Verzendkosten: €1,50

Stuur een mailtje naar vanhetkastjenaardemuur@live.nl om je bestelling door te geven.'Mr.Bear in half' heb ik getekend door eigenlijk bijna alleen maar arceringen te gebruiken. Doordat hij niet helemaal af lijkt, vind ik de tekening juist extra krachtig. Daardoor is hij aanwezig, maar eist hij niet alle aandacht op. Wel blijf je er naar kijken om te bedenken hoe je beer er verder uit zou kunnen zien.

Poster Mr.Bear in half: €9,95

Samen met een andere poster: €17,50

Verzendkosten: €1,50

Stuur een mailtje naar vanhetkastjenaardemuur@live.nl om je bestelling door te geven.


Ik ben benieuwd wat jullie van de posters & kaarten vinden. Ondertussen heb ik al verschillende bestellingen mogen ontvangen. Ontzettend bedankt daarvoor! 
Mocht je het leuk vinden om er foto's van te maken, bijvoorbeeld op instagram, gebruik dan de tag #bymilou. Op die manier kan ik je foto terugvinden en verschijnen ze allemaal in één mooi overzicht! 

Reacties

 1. Wauw, wat ontzettend mooi zeg! Je hebt talent! Ik ga het zeker onthouden, want ik wil mijn kale muur nog steeds opvrolijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooi en leuk om op zo'n manier je tekeningen te zien! En het verhaal erachter is ook leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergaaf, wat heerlijk zeg als je zo mooi kunt tekenen! Ik heb je webshop aan m'n favorieten toegevoegd voor als onze slaapkamer straks klaar is!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal offtopic, maar ik ben echt helemaal verliefd op de cactus die je in de papieren zak op tafel hebt staan! Weet je toevallig nog waar je deze gekocht hebt?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten