(Winnaar) giveaway wonen met LEF!

Wauw! Wat een enthousiaste deelname aan de derde giveaway voor mijn blogverjaardag! Ik heb een lotingsprogramma gebruikt, om uit de meer dan 100 inschrijvingen de gelukkige winnaar te kunnen loten. Het was even een werkje om alle namen in te voeren, maar de laatste druk op de knop heeft uitgewezen dat:

Jessica v.d. Berg (@jess_vdberg)

De gelukkige winnaar is!
Jessica, van harte gefeliciteerd met deze mooie paperpulp klok! Ik weet zeker dat deze mooi gaat passen bij de rest van jouw interieur. En aangezien er bij jou het nog aan een klok ontbrak, komt 'ie ook nog eens super goed van pas. Wil je mij jouw gegevens mailen op vanhetkastjenaardemuur@live.nl? Dan komt de klok zo spoedig mogelijk naar je toe!

Maar dat is nog niet alles!
Toen ik afgelopen zaterdag de laatste giveaway aankondigde, heb je misschien wel een kijkje genomen op de, geheel vernieuwde, site van wonen met LEF! (en ben je vast in de verleiding gekomen om allerlei moois in je winkelmandje te stoppen).
Op de vernieuwde site zijn producten nu nóg beter vindbaar en (heel fijn!) ook beter zichtbaar, door de grotere afbeeldingen. Zo kun je jouw eventuele aanschaf nog beter bewonderen!
Om te vieren dat de website in een geheel nieuw jasje gestoken is, mag ik, nog één keer, 1 van jullie blij gaan maken met een cadeaubon ter waarde van maar liefst €30,-! Ik weet zeker dat je deze goed van pas gaat komen (misschien gebruik je 'm bijvoorbeeld zelfs om de mooie paperpulp klok te kopen ;)).






Hoe doe je mee?
1. Volg wonen met LEF! en Van het kastje naar de muur. op facebook en/of instagram.
2. Laat een reactie achter, en vertel daar eventueel bij waar je de cadeaubon aan zou willen besteden.

Maak extra kans door deze giveaway (met foto naar keuze) te delen op instagram, en gebruik daarbij #cadeaubonvhkndm! Zorg dat wij jouw deelname terug kunnen vinden door @wonenmetlef en mij (@milou_nieuwenhuis) te taggen!

Deze giveaway duurt tot vrijdag 24 april, 00.00 uur. De dag erna maak ik de winnaar bekend.

Veel succes! 



Reacties

  1. Oh wauw, een extra giveaway!! Super leuk! Ik zou er de mooie fruitmand van PT van kopen, of een grote vaas.. of toch maar één van de vele mooie theedoeken. Keuzes, keuzes, keuzes. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een verassing, nog een giveaway! Ik zou de cadeaubon besteden om mooie accessoires te kopen om onze nieuwe keuken mee aan te kleden. Hij is nog zo kaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohh weer zo'n leuke winactie! Goed geregeld allemaal lieve Milou. De cadeaubon zou goed van pas komen om iets moois uit te zoeken voor in ons nieuwe huisje straks!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker bezig met die blogverjaardag van jou ;)
    heb je al de tijd genomen om jezelf te feliciteren en een beloninkje voor jezelf?
    Je hebt iig genoeg mensen die je feliciteren dus je zal het niet vergeten :D
    Zo'n papierpulp klok zou natuurlijk hoog bovenaan mijn lijstje staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk! Ik zou gaan voor wat keuken accessoires en/of nicolas vahe producten! Al is die klok natuurlijk ook wel ergggg leuk..! :)
    Xx @lausje040

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had gereageerd maar volgens mij is ie weer weg :(
    Ik had gezegd dat ik het zo'n toffe actie vind en waarschijnlijk de klok ervan zou kopen. Ik kan zeker zo'n leuke oppepper gebruiken!

    Liefs Mariandel

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh jeetje,waar ik de cadeaubon aan zou besteden?
    Misschien wel aan de lef collections brievenhouder organizer beer zwart metaal .. vind hem zo leuk..
    Maar ik zie op de webshop nog meer leuke producten dus ik denk dat het heel erg moeilijk zou zijn..
    Durf er niet eens aan te denken..hihi..
    Groetjes Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog. Daar mag je trots op zijn! Ik ben nu krap een jaar bezig maar ik moet nog veel leren en heel hard mijn best doen. Erg leuke win-actie by the way! Ik zou voor de housedoctor wandlamp moleculair gaan. Of de spiegel eveneens van House Docter. Ai, moeilijk, moeilijk, moeilijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Superleuk weer zo'n gave actie! Ik zou nog niet weten wat ik zou kopen, er is zoveel leuks... denk dat ik uren zoet zou zijn om iets te kiezen ;-) Heb je foto gedeeld op Instagram -> @Room26.nl. Veel succes met je leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd Jessica! Die klok is inderdaad ontzettend leuk, nog zo'n mooie klok is de marmeren klok van zuiver.

    Maar ik denk dat ik voor iets in de tuin zou gaan. Zoals zo'n leuk stoeltje http://www.wonenmetlef.nl/nl/lef-collections-fauteuil-mexico-metaal-kunststof-z.html of misschien wat leuke accessoires. Lastige keus. Er zijn zoveel leuke spulletjes bij wonen met lef.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk, leuk Milou! :)

    De glazen plantenvitrines zijn heel mooi, of wellicht toch een nieuw sierkussen?
    Zo veel mooie spullen ;)

    Fingers crossed!

    Liefs,
    Miriam
    Totallymirz

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou :( ik zie mijn reactie niet! Zeker iets fout gegaan :).
    Ik zou van de bon de super schattige Wolf knuffel kopen, voor mijn beste vriendinnetje. Zij is voor het eerst zwanger, zo spannend! En dan zou ik van de rest van de bon wat voor mijzelf kopen. Iets van Ferm Living of van Nicolas Vahe of misschien toch van Zuiver of... Er zijn teveel mooie spullen te vinden in de webshop! Die bon komt wel op!

    Liefs, Marinka
    marinka_h

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh, hoe leuk Milou! Ik zou met het shoptegoed eindelijk een grote opbergmand kopen van Ferm Living (half moon of de triangle). Ik ga zeker je foto delen op IG! X, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw :) ik zou mijn lief iets moois uit laten kiezen want er is in ons huis veel dat ik gekozen heb en dankan zij nu iets heel moois uitzoeken. ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk!! Wij krijgen over twee weken de witte metalen industriële buffetkast van Quip en co en bij Wonen met lef hebben ze een hoop mooie spulletjes die daar goed in zouden staan ter decoratie zoals de spulletjes van Nicolas Vahe.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke actie Milou! Ik doe op de valreep mee! Ben al tijden opzoek naar een vloerkleed. Zag bij wonenmet lef een hele mooie van hk living...

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuke actie! Ik doe heel graag (op de valreep) mee! :-)

    Liefs Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ps Je vroeg nog wat je uit zou zoeken voor de waardebon. Lastig! De shop heeft zoveel moois. Ik denk... dat ik voor een nieuwe pot uit de Ferm Living collectie zou gaan!

      Verwijderen

Een reactie posten