Interior ABC: Go green

Met de lente in aantocht krijg ik zin in wat meer kleur in huis. In mijn geval houdt dat in dat ik graag nog meer groen toevoeg aan het interieur, in de vorm van planten, bladeren of takken. 
Anders dan de titel van deze blogpost misschien doet vermoeden, ga ik hier niet pleiten voor het nemen van groene stroom of andere enorm milieubewuste keuzes ;). Wel zou ik je de tip willen geven om eens om je heen te kijken, welke spullen je een nieuwe functie kunt geven of juist van buiten naar binnen kunt halen voor nét dat beetje extra sfeer.

Go green
Voor wat meer (natuurlijk) groen in huis, hoef je namelijk bijvoorbeeld niet direct een sprintje te trekken naar de bloemist (hoewel je daar natuurlijk wél heel blij van kunt worden). 
Het groen wat ik heb toegevoegd heb ik gesnoeid van de olijfboom in onze tuin en geknipt van de asparagus in de vensterbank (die groeit als kool!). 
Houd het simpel, zet de takken als eyecatchers in één of meerdere mooie vaasjes. Je kunt er ook voor kiezen om het groen in te lijsten. Bij de action hebben ze daarvoor nu leuke floating frames, waarmee je een plantje of ander voorwerp (bijvoorbeeld een veertje) op een mooie manier een plekje kunt geven.
De cactussen die ik al had, geef ik regelmatig een nieuw plekje. Zo staan er nu twee op de eettafel en één op het krukje naast de bank. Op datzelfde krukje staat een mooie buisjesvaas van het merk 
Hübsch, gekocht bij Livvlifestyle. Heel handig om lekker mee af te wisselen, zowel met gesnoeide takken als verse bloemen. En zo rommel ik lekker door! Door de tijd heen merk ik wel: groen is écht mijn lievelingskleur!


Ben je benieuwd naar de andere blogposts in de categorie Interior ABC? 
Klik dan op het label onderaan deze post!


Reacties

  1. Mooi Milou! En ook weer hele mooie foto's, zoals altijd eigenlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, waar is dat rekje met de reageerbuizen van? I think I am in love! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten