Uniek & eerlijk: Stockhome

Voor deze blogpost heb ik hele mooie producten van Stockhome mogen fotograferen. 
Ben je nog niet bekend met deze webshop? Dat zou goed kunnen, het is namelijk nog een vrij jong bedrijf. Maar het is wél een bedrijf met een zeer duidelijke visie. Een visie die mij echt aanspreekt en goed bij mij past. 
In deze tijd van massaproductie kiest Stockhome namelijk voor hoog kwalitatieve en unieke producten, die echt waardevol zijn; die je gaat koesteren. Het bedrijf is tegelijkertijd ook een platform voor jonge ontwerpers, bijzondere merken en mooie producten.

Vakmanschap moet gevierd worden
Vanuit bovenstaande gedachte is ook de The Bèèèh Stool ontstaan. Dit leuke krukje heb ik op onderstaande foto's vastgelegd. Het krukje is in meerdere kleurencombinaties verkrijgbaar en gemaakt van IJslandse schapenvachten van 'The Organic Sheep'. Deze schapen hebben een goed leven gehad en het leer is niet met schadelijke chemicaliën gelooid, waardoor je er zonder zorgen je voeten (of billen) aan kunt warmen.  
Naast de Bèèèh stool, zijn er op bovenstaande foto's ook nog leuke, andere producten te zien die ook bij Stockhome verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld de Serax Paperpulp vaas en het mooie kopje van Suus Noteboom. De groene kandelaar, het marmeren windlicht en de Molecule print zijn van het merk House Doctor en ook allemaal verkrijgbaar bij Stockhome. Heel fijn stylingmateriaal!

Houd trouwens deze week mijn blog in de gaten, want ik mag binnenkort twee (eigenlijk vier) hele mooie dingen gaan weggeven. Stay tuned!Reacties

 1. Suuuuperleuk krukje! Maar ja, krukjes in overvloed hier in huis. Hand op de knip dus. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele toffe styling Milou!!! Prachtige foto's! Liefs Robine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie styling met hele mooie accessoires.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blog! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk! Ik kijk al uit naar de give away. Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's!
  Geweldig dat glas en keramiek.... Wannahaves!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's van prachtige producten! Heel erg gaaf!

  Groetjes Cindy
  woon-geluk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten