A new start! (en een terugblik)

Officieel mag het misschien al niet meer, maar toch wil ik jullie allemaal nog het allerbeste wensen voor 2015. In deze blogpost kijk ik terug op het afgelopen jaar, omdat het afgelopen jaar een jaar was waarin heel veel gebeurd is. Ik laat zien wat voor mij de hoogtepunten waren en welke blogposts het meeste gelezen zijn, ook heb ik tegenslagen meegemaakt dit jaar, waar ik een klein beetje over zal vertellen.

Bijzonder bezoek
Afgelopen jaar heb ik heel wat bijzondere bezoekjes mogen ontvangen in ons huis. Zo kwam Eigen Huis & Tuin bij ons langs, voor een binnenkijker en het aanpakken van onze tuin. Daarbij mocht ik ook een wandbord/pegboard maken in samenwerking met Quinty, waarvan het eindresultaat in onze woonkamer gefilmd werd en waar ik twee blogposts over schreef.

DIY wandbord (gezien in EH&T)
3x anders: wandbord (gezien in EH&T)


In het najaar van 2014 kwamen Sabine Burkunk en Hans Mossel van Buro Binnenhuis bij ons langs voor het fotograferen van een binnenkijker. Wat een leuke ervaring! De shoot was al gauw verkocht aan de vtwonen. Nu afwachten wanneer het gepubliceerd gaat worden!


Tussendoor heb ik ook verschillende bezoekjes gehad van hele leuke en lieve meiden die ik via instagram heb leren kennen. Heel waardevol en eigenlijk ook heel bijzonder!
Instagram is trouwens nog steeds mijn favoriete social media en in een jaar tijd ben ik van 500 volgers naar ruim 7000 volgers gegaan. Volg je mij nog niet? @milou_nieuwenhuis is mijn account!
Ook op facebook heb ik een pagina aangemaakt voor Van het kastje naar de muur. Daar kun je dus ook op de hoogte blijven van alle blogposts!


Ontwikkelingen & favorieten
Doordat ik begin vorig jaar een spiegelreflexcamera aanschafte kon ik foto's gaan maken van veel betere kwaliteit. Heel fijn voor het bijhouden van een interieurblog. Daardoor ben ik ook volop gaan oefenen met mijn camera.Om het bloggen daarbij ook nog meer onder de knie te krijgen ben ik verschillende blogevenementen, beurzen en inspirerende plekken gaan bezoeken. Zo deed ik mee aan het Villa ArenA blogevenement, waar uit 100 inzendingen mijn blogpost over 'Vrouwelijk & stoer in Villa ArenA' werd uitgekozen en ik mee mocht doen aan de wedstrijd. Helaas heb ik dit door omstandigheden niet af kunnen maken, daar kom ik straks op terug.


Ook werd ik gevraagd deel te nemen aan het interieurbloggersteam wat live ging bloggen op de DDW 2014 in Eindhoven. Ook een super leuke, inspirerende en leerzame ervaring.


Het laatste leerzame evenement van 2014 was het fonQ blogevent, waar presentaties gegeven werden en er een heuze stylingwedstrijd georganiseerd werd. Met fonQ heb ik het afgelopen jaar een aantal keren mogen samenwerken. Erg leuk om te doen!Met de webshop wonen met LEF heb ik ook samen mogen werken en daarvan is onder andere de blogpost over het stylen van de kersttafel het resultaat.
Door al die uitstapjes en vele foto's van ons interieur is mijn blog heeel veel gelezen. Super leuk om te merken dat het zo aanslaat en het aantal volgens blijft groeien. Heel erg bedankt daarvoor! 
Hieronder vind je een top vijf van de meest gelezen blogposts van 2014:Tegenslag
2014 was een jaar met super mooie hoogtepunten, maar ook het jaar waarin ik te maken kreeg met een grote tegenslag. Halverwege mei werd ik namelijk ziek, ik kreeg last van conversiestoornis. Een aandoening waarbij lichamelijke uitval optreed en ik erg vermoeid raakte. De uitval van mijn lichaam vind plaats doordat ik over mijn grenzen ga of spanningen en emoties ervaar. Het is nog dagelijks aan de orde en heel lastig om mee om te gaan, zeker omdat het de laatste tijd wat minder goed met me gaat. Maar ik besef ter dege dat het ook ergens heel leerzaam is en ik probeer te blijven genieten van de dingen die mij wel lukken of wel goed gaan. Gelukkig heb ik een mooi huis waar ik goed uit de voeten kan en kom ik erachter waar mijn passie ligt en wat ik nou écht wil.
Het gaat lang duren, maar ik kom er wel weer. Ik heb de tijd en genoeg lieve mensen om mij heen.
'There's a crack in everything, that's how the light gets in.'

Goede voornemens voor dit jaar heb ik niet, maar ik zou dit jaar wel met zoveel mogelijk leuke momenten willen vullen. Dat hoeven echt geen grote dingen te zijn, met het kleine ben ik ook al gelukkig.

Ik hoop dat jullie met plezier 'Van het kastje naar de muur.' blijven volgen en ik jullie mag blijven inspireren met mijn posts!


Reacties

 1. Mooi blogpost Milou!

  We moeten nu maar snel eens wat afspreken!

  Veel liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb jij toch gave dingen gedaan wat betreft je blog. Wel super balen dat het lichamelijk minder gaat. Toch lijk je me heel positief te blijven, wat ik erg knap van je vind. Ik hoop dat dit jaar net zo succesvol mag zijn qua bloggen en hopelijk gaat je gezondheid ook snel weer de goede kant op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Milou, wat heb je dit mooi verwoord ik kon niet stoppen met lezen. Gelukkig heb je ook heel veel mooie dingen mogen doen in 2014 :) Ik hoop dat er nog veel meer mooie uitdagingen mogen komen en ik ga je blog in de gaten houden, super leuk!

  Liefs, Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi rijtje als je het zo opnoemt! En ik mocht een deel ook met je mee beleven:). Op naar een mooi nieuw jaar met leuke uitstapjes en hopelijk gaat het snel weer wat beter met je. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi verwoord! Ik geniet elke keer van je mooie foto's en alle inspiratie uit je blogs en/of Instagram. Hoop dat het snel beter met je gaat maar volgens mij heb je ook al een paar mooie stappen in de goede richting gezet.. T komt zoals t komt en t gaat zoals t gaat.. Geniet vooral van alle ups zou ik zeggen want dat waren er genoeg in 2014!! Leuk overzicht, veel succes met alles wat je gaat doen en ik wens je vooral veel gezondheid en creativiteit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie blogpost!
  Er zullen vast nog veel meer mooie uitdagingen voor je zijn! Hoop dat je je snel weer wat beter voelt. Elk klein stapje is er eentje. Liefs Dana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie blogpost! Wat een gave dingen heb je gedaan in 2014, ondanks de grote tegenslag. Dat 2015 maar weer een mooi jaar mag worden! x Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi geschreven! Zo'n persoonlijke blogpost zegt het meest over de persoon erachter. Ik vind het heel dapper wat je doet ondanks je ziekte. Ik volg je inspirerende blog graag dus ga zo door in 2015!
  Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie prestatie Milou! Zo knap dat je dit weet te bereiken! Het was heel leuk je te hebben ontmoet bij de DDW. Ik wens je een geweldig 2015! Liefs, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten