Kerst Moodboard #2: Anders-dan-anders-kerstbomen


Het is weer tijd voor het tweede kerst moodboard! Deze staat in het teken van 'anders-dan-anders-kerstbomen'. 

Het is al een tijdje een trend om een kerstboom te maken van houten planken, echter wilde ik hier zelf nog niet aan geloven, omdat ik bang was dat het té gemaakt zou lijken. 
De exemplaren hierboven zou ik daarentegen wél in ons huis neerzetten, omdat ze net een beetje anders dan anders zijn. Ze zijn wat scheef, gemaakt van latjes die niet allemaal even lang of recht zijn en zijn mooi door hun eenvoud. Eigenlijk hoeven ze niet versierd te worden en als ze al wel versierd worden, is het gebruik van één kleur al voldoende. 
Uitzondering op de anders-dan-anders-kerstboom is de mooie tak, die je in het midden bovenaan ziet. Mocht je nu geen tijd hebben om zelf een boom in elkaar te timmeren, kun je altijd nog op zoek gaan naar een mooie tak in het bos. Ook een supermooie manier om verlichting in op te hangen en daarmee kerstsfeer in huis te brengen. Je kunt natuurlijk ook zo'n mooie boom kopen. Zo staat de boom rechtsboven, van Bloomingville (verkrijgbaar bij Livv Lifestyle), in ieder geval alvast op mijn wensenlijstje.  

English Summary:
My second Christmas moodboard is about Christmas trees that are different from regular trees. 
A few years ago I thought I would never like a Christmas tree that is made from wood, because I thought it would look too 'fake'. But now I've seen the pictures I used for my moodboard, I think I'm going for a wooden one this year. However, I will be choosing one that's not too perfect, preferably a bit crooked or, if I can't find it, I'll search for a big branch in the woods. I won't be decorating the wooden tree too much, because I like to be able to still see the simple sillhouet. Reacties