Interior ABC: D is for Dip Dye - review fonQ.nl

Van 27 november tot en met 18 januari 2014 staat Amsterdam in het teken van ‘licht’. Tijdens het Amsterdam Light Festival zijn door de hele stad spectaculaire lichtkunstwerken te zien. Speciaal voor het Amsterdam Light Festival selecteerde fonQ acht verschillende lampen en vroegen mij naar mijn favoriet. 
Ik mocht er één uitkiezen en ik koos voor de Zuiver Tripod Dip Dye vloerlamp in de kleur lichtgrijs. 

Ik koos voor deze lamp omdat ik de dip dye trend mooi vind en verschillende items in huis heb die hierbij passen. Toevallig was ik ook toe aan de 'D' in mijn categorie 'Interior ABC' dus valt het allemaal mooi samen!

D is for Dip Dye
De dip dye trend bestaat al een tijdje voor het interieur. Bij diverse woonwinkels kun je mooie accessoires kopen die zijn voorzien van mooi kleurverloop. Ik had de afgelopen tijd al wat kleine items verzameld die verlopen in kleur van wit naar lichtgrijs (of andersom), bijvoorbeeld het kussen onder de kast of het theelicht onder de stolp. Een groter item hiervan had ik nog niet, daarom was ik blij dat ik de mooie vloerlamp van het merk Zuiver een plekje in huis mocht geven. 
De Tripod is een lamp met een mooi, strak uiterlijk en opvallend door zijn drie lange poten. De lamp is er in verschillende uitvoeringen, zodat  'ie in een modern/Scandinavisch interieur eigenlijk altijd wel past. 
Zo heb je de Dip Dye uitvoering ook in het blauw (een kleur die weer helemaal terug is) en zwart met grijs. Ik koos voor de lichtgrijze versie omdat ik deze het beste bij ons interieur vond passen en hij dan wel aanwezig, maar niet overheersend is!
Ik heb de lamp naast de televisiekast neergezet. De tv schoven we helemaal naar rechts, zodat 'ie in de woonkamer minder opvallend aanwezig is. Groot voordeel is dat er op links meer ruimte is voor mooie spullen (en dus een mooie lamp!). 

 
De televisiekast maakte mijn vriend samen met mijn schoonvader. De zwarte kandelaar is van Hay en kun je kopen bij fonQ.nl. Het marmeren plankje is van Hk living en kocht ik in Harderwijk bij Tutze. De grote plank lag in de koopjeshoek bij Eigen in Zwolle. Zowel het theelicht als het grijze dip dye kussen is van het merk Bloomingville. De tekening op rechts heb ik zelf gemaakt. Hier binnenkort meer over!

Ben je benieuwd naar de andere berichten in de categorie 'Interior ABC'? Klik dan op het onderstaande label met dezelfde naam, dan heb je al die berichten in één overzicht! 

English Summary: 
For fonQ.nl I reviewed the Zuiver Tripod Dip Dye floor lamp. fonQ is (together with Zuiver) a co-sponsor of the Amsterdam Light Festival. I chose this lamp because it goes well with my other dip dye items and it's a beautiful lamp, because of it's clean (Scandinavian-like) design. 

Reacties

 1. Super mooi Milou! Heel erg gaaf geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lamp staat daar echt geweldig mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een geweldige lamp!
  Super mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een vloer lamp kan veel van uw algemene verlichting behoeften te behandelen. Wanneer gebruikt samen met andere verlichting opties, kan het ook helpen om een gelaagde lichteffect in een ruimte te bereiken. Daarom helderst is niet altijd goed. Kijk voor dimbare ontwerpen waarmee u de helderheid aanpassen aan elke stemming past.vloerlamp design Nederland

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten