Fresh flowers & een witte tafel

Zoals beloofd laat ik nog wat foto's zien van de witte eettafel. Gister kocht ik (eindelijk) een hele grote rozenbotteltak en nog wat andere bijzondere bloemen. Goed excuus om deze te fotograferen en er een kort blogje aan te wijden. Ik word heel blij als ik langs de eettafel loop, van deze vrolijke maar toch herfstige bos. Zonder boeket is de eettafel nu ook een stuk mooier trouwens!
De andere kleur stoorde mij en maakte het eetgedeelte soms wat onrustig. Nu de tafel hoogglans wit is, is het een mooie neutrale basis (en kan ik 'm mooi gebruiken als ondergrond voor instagram-foto's ;)).

 Ik ben blij dat we na lang twijfelen de tafel toch hebben geverfd! Gek he, hoe je de projecten waar je het meest blij van wordt vaak het langst blijft uitstellen? Of ben ik de enige die dat doet?


Reacties

 1. Heel erg mooi geworden Milou! Dat uitstellen dat herken ik (helaas..) wel ja, haha! Je bloemen zijn prachtig trouwens, heel mooi bij elkaar gezocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar ;-) Ik doe dat ook!
  Staat supergaaf je mooie witte tafel in combinatie met je vloer!! Mooi herfstboeket!

  Fijne zondag verder
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi Milou! En ik zie ook wat geel in het boeket ;)
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi plaatje! Ziet er lekker rustig uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig die tafel! Ik heb een heel donkerbruine tafel en wil hem ook heel graag glanzend wit hebben, wat denk je gewoon schuren en schilderen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel mooi geworden zeker icm de vloer. Ik moet ook nog steeds de poten van onze tafel verven. De bloemen vind ik ook heel leuk zo bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten