Mooi Goed

Ontwerper Christian Kocx maakt prachtige designvoorwerpen onder de naam 'Mooi Goed'. 
De Mooi Goed collectie bestaat uit voorwerpen waarvan je kunt zien hóe ze gemaakt worden en waarvoor ze dienen. Er wordt gebruik gemaakt van echte ambacht. Bovenal zijn de producten erg mooi, eigentijds en passen ze goed in elk interieur. Dit komt ook mede door het kleurgebruik bij alle voorwerpen, dit is namelijk zwart en wit in combinatie met RVS of gepolijst messing.

Een tijdje terug kreeg ik twee prachtige voorwerpen toegestuurd, namelijk kaarsenhouders en een schouwklok. De producten waren zorgvuldig ingepakt, in op maat gemaakte verpakkingen. Elk onderdeel heeft zijn eigen plek. Niet alleen erg mooi, maar het oogt ook nog eens exclusief. Een feestje om uit te pakken! In de verpakking vind je een goede beschrijving hoe je de producten in elkaar moet zetten. 


De huls van de kaars is goudkleurig messing, dat steekt mooi af bij de mat zwarte houder. Van boven gezien heeft de kaarsenhouder een plus-vorm. Dit past mooi in de Scandinavische sfeer (en items met daarop grafische tekens verwerkt). Bovendien geeft de kaarsenhouder mooi licht. Zeg nou zelf, zo'n flakkerend kaarsje is toch altijd gezellig! ;)


 

De prachtige schouwklok is van mat wit metaal. Het ambachtelijke karakter van Mooi Goed komt naar voren in de sierlijke details (minutenwijzer en de standaard). Doordat de klok verder een minimalistische uitstraling heeft, past hij goed in ieder interieur. Mooi detail vind ik het goudkleurige messing!


Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Mooi Goed? Neem een kijkje op de site www.mooi-goed.nl. Daar vind je ook meer inspirerende interieurfoto's. Bovendien is Mooi Goed actief of pinterest, twitter en is er op de site een erg mooie blog te lezen (mét fijne foto's!). 
Voor een mooi cadeau (voor jezelf óf iemand anders) zou ik je zeker ook aanraden een kijkje te nemen in de webshop. Reacties

Een reactie posten