De eethoek

Het is een tijd geleden. Langer dan ik misschien zou willen. Maar een paar dagen geleden heb ik mijn camera weer gepakt en foto's gemaakt van & rond de eettafel.

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, maak ik momenteel een moeilijke tijd door. Ik ga er hier niet teveel over uitweiden, omdat ik mijn blog daarvoor de plek niet vind. Maar door mijn huidige situatie heb ik helaas heel weinig energie om te doen wat ik juist zo leuk vind. Als ik, op momenten die nu schaars zijn, kan doen waar ik wél blij van word, dan geniet ik er juist met volle teugen van. 
Ik kom er de laatste tijd stukje bij beetje achter wat mij gelukkig(er) kan maken en dat is me heel veel waard. 

Goed, genoeg. Zoals ik al zei heb ik mijn geliefde camera weer gepakt en heb ik foto's gemaakt. Omdat ik een paar nieuwe dingen heb aangeschaft (waardoor ik ons huisje nóg mooier ga vinden) en omdat ik het heel fijn vind om afleiding te zoeken in het stylen. (Wat is dát toch een fijne bezigheid!)Achter de eettafel hangt een nieuw rolgordijn. Er hingen voorheen nog jaloezieën van de vorige bewoners, maar die waren nodig aan vervanging toe. Voor de rust en eenheid in ons huis hebben wij gekozen voor half doorzichtige witte rolgordijnen, ze brengen sfeer, maar zijn niet té aanwezig. 
In de zwarte lijst achter de eettafel hangt een nieuwe poster met de tekst 'You Me Us'. Dit mooie grafische exemplaar kocht ik, samen met het 'Early Dew dorpje' in de superleuke webshop van Laura, namelijk:  'in wijk daar staat een huis'. Zeker een bezoekje waard.
Onder de huisjes, in de inbouwkast, staan de HAY boxen. Ze stonden al heel lang op mijn verlanglijstje & nu staan ze hier! Ze zijn niet alleen mooi door het kleurenpalet, maar ook erg praktisch. Bovendien oogt de mooie open kast nu een stuk rustiger. 
De grijze eames replica stoelen kocht ik een tijd terug bij www.teleukhout.nl. Zij schreven een heel leuk stukje over mij en mijn blog op hun website, klik hier

Met een paar kleine dingen heb ik de sfeer in de eethoek nog mooier proberen te maken. Ik ben tevreden! Wat vinden jullie de mooiste 'aanpassing'?Reacties

 1. Erg mooi, die stoelen krijgen wij ook in ons nieuwe huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige hoek zo! Hele mooie kleurtjes bij elkaar.
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed Milou! Ik zie verandering in je foto's/styling. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor! Mag ik vragen waar de grote witte kast met de grote scharnieren vandaan komt, ook die vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Bianca! Die hebben we bij Silo 6 in Harderwijk gekocht. Loods 5 heeft ook soortgelijke kasten in hun collectie.
   Liefs, Milou

   Verwijderen
 5. Mooi! Waar heb je de doosjes vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sofie. Die doosjes zijn de HAY male boxen en kocht ik bij de de Bijenkorf. Bij andere winkels is deze kleur veelal uitverkocht... :)
   Liefs, Milou

   Verwijderen
 6. Heel leuk!!

  Mag ik vragen welke camera je gebruikt voor je foto's? Gebruik voor mijn blog bijna enkel iPhone, maar ben aan het denken om een 'deftige' camera aan te schaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! Op de foto komt de sfeer goed over. Persoonlijk vind ik vooral je tafel erg leuk. Zelf hebben wij ook een grote houten tafel, een kloostertafel. Deze tafel maakt de sfeer in onze eetkamer helemaal compleet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke eettafel! Ikzelf heb een donkere tafel en geniet daar ook erg veel van.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten