Fonq & Milou

Begin vorige week kreeg ik de vraag of ik samen wilde werken met fonq.nl. Natuurlijk wilde ik dat!

Fonq.nl is een overzichtelijk webwarenhuis. Op de site vind je een uitgebreid assortiment op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en wellness. Je hebt de keuze uit een grote variatie aan merken en producten worden supersnel bij je thuis afgeleverd.

Toen ik op zoek ging naar spullen, die ik voor de webwinkel zou fotograferen, viel het mij op dat de site overzichtelijk is. Bovendien is hij makkelijk in gebruik. Daardoor kon ik goed tussen de mooie producten kiezen.

Uiteindelijk viel mijn keuze op twee dingen, een geometrisch kussen van het merk HK Living en een mooie schaal van het merk Bloomingville.

Wie mij een beetje kent, weet dat ik altijd al een zwak heb gehad voor kussens. Het was daarom nog lastig kiezen binnen deze categorie. Maar ik koos voor deze vanwege de kleuren (grijs- en groentinten zijn voor mij altijd goed!) en vanwege het feit dat beide zijden anders bedrukt zijn. Hierdoor kan ik blijven afwisselen (ook daar heb ik een zwak voor).
De schaal van Bloomingville vond ik vanwege de kleuren, grijs en wit, mooi passen bij onze nieuwe stoelen. Ik heb hem gebruikt om mijn cactusverzameling een mooi plekje te geven, maar je zou hem natuurlijk op veel verschillende manieren kunnen toepassen. Bijvoorbeeld als schaal voor je bestek en servetten tijdens een etentje. Met een paar mooie kaarsen kun je van de schaal ook een echte blikvanger maken.

 Bedankt voor de leuke samenwerking! 

Reacties

 1. Gaaf Milou! Leuk dat het kussen aan beide zijden ander is! Je cactusverzameling is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg! En wat gaaf dat jij deze producten mocht fotograferen. Dat heb je super gedaan!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kussen! Die zou ook mooi staan op mijn groene bankje denk ik. Fijn dat je 'm kunt omdraaien en lekker afwisselen.

  Ps. Dit is de eerste keer dat ik reageer op je blog, ik vind het namelijk irritant om met mijn Google-account te reageren (lelijke foto en geen linkje naar mijn eigen blog). Misschien kun je instellen dat je ook je naam en url in kunt vullen? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Milou, was leuk je vorige week te ontmoeten!
  Leuk kussen heb je gekozen, staat goed bij de rest..

  Fijn weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten