My week in pictures #5

Ik vond het er weer tijd voor, een verslagje over wat mij de afgelopen week heeft bezig gehouden.
Deze week stond eigenlijk in het teken van de verjaardag van mijn vriend, die 26 is geworden. We hebben het twee keer gevierd. Tussendoor hebben we beide veel gewerkt en had ik helaas niet echt tijd om leuke DIY dingen te doen. Komende week heb ik daar denk ik ook niet echt tijd voor, maar gelukkig is het bijna voorjaarsvakantie. Dan kan ik de 'schade' inhalen!
Dit zijn de foto's die ik afgelopen week gemaakt heb: 

* Boven & linksonder: Het moest natuurlijk wel duidelijk zijn dat hij 'twentysix' werd, dus de wordbanner kwam in dit geval ook weer goed van pas. We vierden de verjaardag vorige week zondag met familie en gisteravond met vrienden.
* Rechtsonder: ik liet als verjaardagsverrassing een heerlijk ontbijt bezorgen. Het was echt heel lekker (maar ook heeel veel). * Ik maakte eens een foto vanuit een andere hoek. Grappig om te zien wat voor effect dat heeft!* Het vintage bureautje heeft een frisse look gekregen door 'm wit te verven. Ik kon het natuurlijk niet laten om het te stylen en de fotograferen.. ;)* Ik kocht witte anemonen op de markt. De hyacinten die uitgekomen waren, bleken roze te zijn..eigenlijk wel jammer (ik had liever witte gewild)! Maar iemand gaf mij de handige tip dat je aan de kleur van de bol kunt zien wat voor kleur bloem eruit komt. Toen ik bollen nog eens bekeek zag ik inderdaad een roze glans... weer wat geleerd!


* Het lekkere ontbijtje van vandaag met lieve vrienden die bleven slapen na het feestje van mijn vriend. 


Op naar een nieuwe week! Fijne dagen allemaal!


Reacties

  1. Wat een gave foto's weer! Ik vind dat kussen in de vorm van een berg echt een schatje :)
    Fijne dag! Groetjes, Clarieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi en inspirerend blog heb je! En ik vind het tafelkleed met de stippen echt geweldig! Mag ik vragen waar je dat hebt gekocht?
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten