Hier word ik blij van

Een aantal dingen waar ik heel blij van word & waar ik even bij stil wil staan.

Ik word blij van:
1. Vermeldingen op andere blogs, zoals op de blog van lieve vriendin Margareth Sikkens (klik hier). Haar instagram (maggyinwonderland) is trouwens ook een echte aanrader!
Ook heeft Elze, van de blog 'Everythingelze' mij genoemd in een heel leuk berichtje. Zij maakt echt prachtige foto's en is, zoals ze zelf zegt, een instagram newbie, maar dat zal niet lang meer duren.
Ik vind het heel bijzonder dat mensen mij steeds beter weten te vinden en dat ze mij vernoemen op hun blog. Bedankt daarvoor!


2. Zaterdag 22 maart, mag ik mee met de Instagramtour door Arnhem. Ik weet nog niet precies hoe deze dag eruit gaat zien, maar het feit dat ik een dag ga doorbrengen met inspirerende bloggers/instagrammers vind ik al heel erg leuk. Ik ga mijn camera in ieder geval meenemen en naderhand een blog schrijven over deze dag. We zullen ongetwijfeld leuke winkels gaan bezoeken en dat vind ik nooit een straf ;).

3. Social media opent voor mij vele deuren. Doordat ik met mijn foto's mijn stijl neerzet, kan ik zo alvast goed mijn visitekaartje afgeven. Daardoor ontstaan ook weer nieuwe samenwerkingen, omdat je mensen treft die dezelfde stijl of interesses hebben. Over de samenwerkingen kan ik nu nog niet zoveel vertellen, maar je zult er binnenkort zeker meer van zien.

4. Hoe fijn is het als je je hoofd leeg wilt maken, je je gewoon letterlijk kunt onderdompelen in een wereld van mooie plaatjes. Heel fijn dat er altijd wel inspiratie te vinden is. Je kunt veel inspirerende quotes vind je terugvinden op mijn Pinterestbord .
Reacties

 1. Leuke post Milou! Ik ga de andere blogs ook eens bekijken. En wat gezellig dat je mee gaat winkelen in Arnhem. Ik wacht de foto's af;)

  En ja, ik vind deze quote ook zo mooi:)

  Fijn weekend! Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk allemaal! Goed om te lezen dat het goed gaat en dat het veel oplevert!
  Ik vind het altijd superleuk om jouw posts te lezen!
  Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten