My week in pictures #4

Het heeft eventjes geduurd, maar ook in 2014 wil ik dit item toch regelmatig terug laten keren op mijn blog.
Het nieuwe jaar is alweer een paar weken oud en voor mij erg goed begonnen. Ik heb belangrijke keuzes gemaakt, waarvan het (positieve) effect eigenlijk al gelijk merkbaar is. Heel fijn!
Het was/is een drukke week met heel veel werken en in het donker thuiskomen, waardoor ik niet veel foto's heb kunnen maken. Maar de momenten dat het nog licht genoeg was, heb ik er natuurlijk van geprofiteerd.
Hier mijn fijnste momenten van afgelopen week!

* Links: een van mijn foto's komt in de 101woonideeën van april! Super leuk! Zie ook de blogpost 'Happy days!'
* Rechts: tot mijn grote verrassing stond mijn foto van de vtwonenbarn op de woonbeurs in de nieuwste editie van mijn favoriete woonblad vtwonen! That made my day! (zie voor meer foto's van de woonbeurs, ook: Mijn woonbeursfavorieten')
* Linksboven: ik tekende een diamant en kreeg hele leuke reacties. * Rechtsboven: na een drukke werkweek, kwam ik tot rust met een lekker kopje koffie. *Linksonder: ik kocht een hele mooie typemachine in de kringloopwinkel, zie ook: Favorite vintage finds. *Rechtsonder: deze mooie hyacinten bloeiden uit, maar stonden mooi in de nieuwe uashmama paperbags. 

*Een paar weken geleden kochten wij een vouwbare, origami beer van het merk Assembli. Ik moest er wat 'moed' voor verzamelen om ermee te beginnen, maar na in totaal bijna 5 uur werk, heb ik 'm vanmiddag afgekregen. En wat is 'ie mooi! Dit weekend komen er meer foto's!Reacties

 1. Die beer is inderdaad ontzettend mooi! Dat is die 5 uur vast waard :) Leuk om al die foto's voorbij te zien komen!
  Fijne dag! Groetjes, Clarieke
  Ps. Ik organiseer een give-away op mijn blog. Doe je mee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja ik ga proberen mee te doen. Leuk dat je het vraagt!
   Liefs, Milou

   Verwijderen
 2. Erg leuk allemaal:). Ook zo gaaf dat je in de VTwonen staat. Helemaal trots zeker? Ik vind de beer ook zo geweldig en je mooie diamant. Ik ben benieuwd naar je keuzes:).
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Cindy! Ja ik ben zeker trots! Echt heel leuk om ineens je naam te zien in je favoriete blad :). Ik vertel je binnenkort over mijn keuzes!
   Liefs, Milou

   Verwijderen

Een reactie posten