Moving things around.

Gisteren was het voor ons echt zo'n zaterdag, met boodschappen doen, opruimen, rommelen, naar de markt en heel even langs een paar winkels. 
We kochten gisteren allebei een nieuwe jas, mijn vriend kocht een mooi zwart leren exemplaar, die al heel lang op zijn wishlist stond en ik kocht een oversized, zwarte wollen jas (wat is de sale toch fijn!). 
De jas van mijn vriend werd ingepakt in een prachtig sterrenpapiertje, waar hij mij weer heel blij mee kon maken. Bij mijn jas kreeg ik een setje kaarten om de webshop van de desbetreffende winkel (Costes) te promoten. Ik kan echt blij worden van dat soort extraatjes. Beide items heb ik dan ook gelijk gebruikt om de pronkplank mee te stylen. 

De pronkplank is een echt DIY projectje van inmiddels alweer zo'n twee jaar geleden. 
Naar het idee van de pronkplank van vtwonen, hebben wij deze op een regenachtige zaterdagmiddag in elkaar gezet. Het klusje was eigenlijk zo geklaard, maar voordat het de gewenste kleur had, waren we wel even verder. 
De witte olie waarmee ik hem meerdere keren behandeld heb, werd steeds weer geel. Deze zomer heb ik hem dan ook maar in de grondverf en vervolgens beschilderd met de kleur 'sneeuwwit' van de Karwei. 
De afgelopen maanden had de pronkplank een mooi plekje op de overloop, maar gisteravond vond ik het tijd hem naar beneden te verhuizen. Zo kon ik even lekker los gaan met stylen. Zie hieronder de foto's. 


       Reacties

 1. Hallo Milou,

  Wij hebben hetzelfde probleem. Onze inbouwkast wordt steeds geel.
  Maar wat een mooi resultaat van het opnieuw witten.
  Ook je spulletjes zien er erg gaaf uit!
  Inspirerend!

  Groetjes Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie spulletjes! Ik bewaar ook vaak inpakpapiertjes, leuk om nog eens weer te gebruiken :) Het pronkrek is supergaaf, ga mijn man ook eens lief aankijken.
  Fijne zondag! Groetjes, Clarieke (http://woonhuisnr2.blogspot.nl/)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de ervaring dat verf op waterbasis niet vergeelt. Je rek is echt super, daar blijf je toch mooie dingen op zetten. Fijne zondagavond nog.
  Pascale (eenindruk.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi pronkrek zeg en prachtige spulletjes! Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel mooi Milou! Lijkt me geweldig om zo'n pronkkast te hebben voor je mooiste spullen;). Enneh...ik vind je nieuwe logo echt heel erg mooi!
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten