Lucky me! #2

In mijn vorige blogpost vertelde ik dat ik een mooie prent had gewonnen via een giveaway, blijkbaar kon mijn geluk die week niet op, want via de facebooksite van de webwinkel Moes & Griet won ik een set 'Uashmama' paperbags! Deze paperbags zijn multifunctioneel en in vele kleuren verkrijgbaar. Uit de lijn 'basics', kreeg ik drie zakken (S,M en L) en ik mocht kiezen uit de kleuren zwart, wit, grijs of naturel. Ik koos voor de kleur grijs omdat dit een mooie, neutrale kleur is, die overal bij past.'Gemaakt in Italië en nu ook verkrijgbaar in de Benelux. De combinatie van traditie, vakmanschap en technologie  heeft er voor gezorgd dat de “magische” formule voor UASHMAMA® (zeg Wash mama) papier is ontstaan. 
Door een productieproces waarvan de techniek te vergelijken is met het looien van leer is een duurzaam materiaal ontstaan. 100% natuurlijke vezels, afkomstig van kweekbomen.'  (bron: http://www.moesengriet.nl/en/uashmama/het-verhaal/)


Gisteren hebben we de kerstboom opgeruimd en omdat dat altijd weer een lege plek achterlaat, hebben we de Uashmama paperbags gelijk in gebruik genomen. Eén staat op de afzuigkap in de keuken met daarin peterselie, de andere twee hebben voorlopig een mooi plekje op tafel, met een leuke plant/hyacintbolletjes erin. 
Ook kochten we een aantal cactussen, die we in glazen potten neer hebben gezet. Zo hebben we de leegte weer een beetje opgevuld en komt er overal een groen accent naar voren. 
Bedankt Moes & Griet!


Reacties

 1. Wat een goed begin van het nieuwe jaar met die mooie prijzen. Ik vind die zakken echt prachtig staan, het levert een mooi plaatje op zo met dat groen. pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Pascale! Het is zeker een goed begin zo! Ik ben er heel blij mee :).
   Liefs, Milou

   Verwijderen
 2. Wat ziet dit er leuk uit en het geluk was inderdaad met je!! Wat een mooie foto's. Altijd leuk om te zien hoe iedereen de Paper Bags op zijn/haar eigen manier gebruikt.

  Geniet!

  Liefs, Moes & Griet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank jullie wel! Ik ben erg blij met de gewonnen prijs en zal de zakken vast nog op vele verschillende manieren gaan gebruiken.
   Liefs, Milou

   Verwijderen
 3. Ik heb wel veel gemist....haha. Ja geweldig, ik ben helemaal verliefd op de paper bags :). Gaaf dat je dat gewonnen hebt. Ze passen mooi in je huis.
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten