Favorite vintage finds

Vandaag heb ik een bezoekje gebracht aan een aantal van de kringlopen die Zwolle rijk is..
en ik heb echte schatten gevonden! Zo vond ik een hele mooie grijsgroene typemachine en een aantal marmeren spulletjes, voor het enorme totaalbedrag van 10 euro.
Ik wilde al heel lang een oude typemachine en nu heb ik er ook nog eens eentje gevonden die precies in ons interieur past. Echt een gelukje!Marmer heeft niet een heel warme uitstraling, maar ik vind de grijzige kleur ervan juist een mooie toevoeging aan de kleuren zwart en wit. Bovendien combineert het mooi met lichte houtsoorten en pasteltinten. Neem maar eens een kijkje op mijn Pinterestbord 'Marble love'. 


Deze 'nieuwe' vintage toevoegingen aan ons interieur, zijn niet de enige vintage items in ons huis. Ik ben van plan dit onderdeel 'Favorite vintage finds', regelmatig terug te laten keren op mijn blog. Op die manier kan ik de verhalen vertellen die achter bepaalde voorwerpen zit en heb ik een goed excuus ze uitgebreid te kunnen fotograferen ;). Vinden jullie dat een goed idee? Reacties

 1. Wat een geweldige typemachine! Echt een plaatje. Lijkt me een goed plan zo'n rubriek. Ik ben zelf een groot liefhebber van kringloopschatten :) Fijne avond!
  Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige find zeg!! Leuke foto's :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier staat op mijn bureau en bij mijn dochter inmiddels ook een mooie typemachine te pronken. Je kunt er ook nog gewoon typelint voor kopen hoor. Marmer kom je zo veel tegen bij de kringloop, opvallend gewoon. Ik heb ook een marmeren waxinelichtje meegenomen. Als je meer kringloopitems wilt zien dan ben je welkom op mijn blog. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt! Ik ben er erg blij mee. De typemachine blijkt nog gewoon te werken, dus dat is helemaal leuk. Fijne avond nog!
  Liefs, Milou

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten