My week in pictures #3

Er is alweer een week voorbij! En nog één dag en dan is het kerst!
Mijn afgelopen week in foto's:
* Ik heb een spiegelreflexcamera gekocht! Dit stond al een tijd op mijn verlanglijst en ik ben gelijk gaan experimenteren met het maken van foto's. Leuk om te doen, fijne hobby!! 

* Na ruim een uur in de wachtrij te hebben gestaan, is het toch gelukt kaartjes voor het concert van Beyoncé te bemachtigen. Ik kan niet wachten!
* Ik heb getekend, de laatste kerstinkopen gedaan en nog even een leuk hoekje gemaakt met een nieuwe poster uit de laatste vtwonen. De boodschap die erop staat: 'Er is altijd wel een reden voor een feestje: het nieuwe jaar of gewoon omdat het kan. Let's party! Maak er iets moois van!'. Dus doe dat vooral allemaal! Fijne dagen toegewenst!
* Ik maakte diverse collages voor verschillende instachallenges, zoals: #favoritecolor (groen), #4ofxmas, #4ofblack. Zie hieronder:
Liefs, Milou

Reacties

  1. Wat heb je een prachtig blog Milou! Wat een mooie inrichting en spulletjes heb je. Het is ook zo heerlijk om lekker met je interieur bezig te zijn hè? Ik zie dat je geen volgoptie hebt voor google? Nou ja ik kom vanaf nu regelmatig een kijkje nemen hoor! Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel voor je lieve woorden!! Erg leuk om te lezen dat je de weg naar mijn blog hebt gevonden. Wees vooral welkom ;) Ik ga eens kijken of ik een google-volgoptie toe kan voegen aan mijn blog. Liefs!

      Verwijderen

Een reactie posten