Christmas in our home

Nog 15 dagen en dan vieren we kerst. Dit jaar zal dat voor het eerst in ons nieuwe huis zijn.
Sinds de zomervakantie kijk ik er al naar uit en gelukkig ben ik niet de enige. Vol enthousiasme gingen we zaterdag op zoek naar een kerstboom. Ik dacht een leuk exemplaar uitgekozen te hebben tot meneer uitriep: 'Nee, we hebben nu een groot huis, dus we doen een grote kerstboom!'. Oké. Geen probleem! Zo gezegd, zo gedaan.
De afgelopen jaren hadden we al wel kerstversiering verzameld, maar ons andere huisje had een dusdanig andere uitstraling dat de kerstversieringen die we hadden, niet echt meer onze smaak zijn.
Dus zijn we zelf creatief geweest, met het dippen van doorzichtige kerstballen in zwarte verf en het maken van ornamentjes van papier of door zwarte rietjes vast te binden in de vorm van een ster.
Ook heb ik origami kerstbomen gemaakt. Het moet een bomendorpje worden, dus ik zal nog wel even doorgaan met vouwen. Het bomen vouwen is trouwens heel makkelijk te doen, zie deze link.
Op de deur naar de tuin heb ik tekeningen gemaakt met een krijtstift. Ik wilde het eigenlijk bij één tekening houden, maar ik was zo op dreef...
Ik ben helemaal in de kerststemming! Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren!
Ik denk dat onze kerststijl dit jaar is te typeren als: scandinavisch, rustig, strak met veel zelfgemaakte en geometrische elementen.
 

Liefs, Milou

Reacties

  1. Heel erg mooi allemaal!! Ik vind je kerstboom ook heel mooi geworden, helemaal mijn smaak. De zelfgemaakte boompjes zijn ook schattig zeg.
    Fijn weekend!
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten