Een vleugje rood met 'Wonen met LEF' + winactie!


Wie mij volgt op instagram (@milou_nieuwenhuis), heeft kunnen zien dat de kleur rood zijn intrede heeft gedaan in ons interieur. Door de handgemaakte muurhanger (in deze blogpost), zag ik dat deze kleur mooi fris matcht met de grijs- en groentinten in huis. Ook werd het 'bohemian-sfeertje' door deze hanger versterkt. 
Dat inspireerde mij, om samen met de leuke webshop 'wonen met LEF!', het bohemian sfeertje nog verder te gaan doorvoeren. Ik had behoefte aan kleur en mooie prints, en uit dat idee kwam het onderstaande moodboard voort. In samenwerking met wonen met LEF is deze blogpost tot stand gekomen en: 

Ik mag namens hun ook nog een heel fijn shoptegoed van maar liefst €50,- weggeven... 

lamp \\ schoolplaten \\ stoel zwart \\ stoel groen \\ kussenhoes


 



Op de eettafel staat een mooie kandelaar die precies de juiste kleur rood heeft. De 'Flag' kandelaar is eenvoudig van vorm en gemaakt van zink. Door zijn vorm en kleur geeft het een mooi accent, zonder overheersend te zijn. Bovendien combineert de rode, naar koraal neigende, kleur mooi met de verse bloemen op tafel en de poster aan de muur. Deze poster is een souvenir uit Kopenhagen en past goed bij het bohemian-gevoel. Voor de oplettende lezer/kijker: ik had ook klaprozen verwerkt in mijn moodboard, hoe leuk is het dat dit nu weer terugkomt in de poster? :) 



Op de vloer ligt een prachtig nieuw vloerkleed, waarin verschillende roodtinten naar voren komen. Het lijkt een vintage en verwassen uitstraling te hebben, maar is natuurlijk gewoon gloednieuw. Het kleed is kleiner van formaat dan de kleden die wij doorgaans in de woonkamer hebben liggen, maar doordat het een vrij aanwezig kleed is, is dat in dit geval niet storend. Bovendien is het formaat juist wel fijn, het geeft een ruimtelijk, zomers gevoel. 



Op de bank ligt ook nog een kussen, van hetzelfde merk als het vloerkleed. Op deze manier komt de mooie print van het vloerkleed ook op een andere plek terug en geeft het wat extra sfeer aan de grijze bank. Bovendien combineert het kussen mooi met de sierkussens die ik al op de bank had liggen. 
Dit omdat de print verschillende kleuren in zich heeft (groen, wit, blauw). 
Wat ook leuk is om te weten: ieder kussen van deze lijn heeft weer een andere uitstraling, dus elk exemplaar is uniek/anders. 




Ben je door mijn blogpost geïnspireerd en wil je nu zelf ook een bohemian sfeertje gaan neerzetten in huis? Of heb je al een tijdje iets moois van wonen met LEF! op je verlanglijstje staan (wat ik mij trouwens volledig kan voorstellen)? 
Dan kan een cadeaubon van €50,- je daar vast bij helpen!
Wil je kans maken op deze cadeaubon? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Volg wonen met LEF! op instagram en/of op facebook. 
    volg mij op instagram en/of op facebook.

2. Laat in een reactie op deze blogpost weten waaraan jij het bedrag zou willen besteden. Mocht dat niet lukken, dan mag je ook op de facebookpost of de instagrampost van deze winactie reageren. 

3. Wil je extra kans maken, dan mag je de link naar deze blogpost delen op facebook of een foto uit deze blogpost reposten op instagram. Gebruik daarbij de hashtag #wonenmetlefmilou en tag ons zodat wij je deelname terug kunnen vinden.

That's it!

Ik maak op zondag 4 september de winnaar bekend. Veel succes!

Reacties

  1. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, want als de herfst straks z'n intrede doet, wil ik graag de kussens op mijn bank vervangen voor kussens met warme tinten :-) Groetjes, Annieck

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat prachtig dat oud rood! Ik zou met de bon een prachtige wandlamp aanschaffen of onze badkamer voorzien van wat meer sfeer ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat prachtig dat oud rood! Ik zou met de bon een prachtige wandlamp aanschaffen of onze badkamer voorzien van wat meer sfeer ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt heel mooi dat kleed en de rest van de spulletjes! Ik doe graag mee aan de winactie. Ik vind de nieuwe kussenhoesjes van Housedoctor erg mooi, ik had deze al op mijn Wishlist gezet :).

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zou iets uitzoeken van de prachtige servies collectie van wonen met lef!
    Een schaal kommetjes of kleine bordjes van hk living in mooie natuurlijke kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super stoer deze kleuren combi. Wij zijn nog steeds zoekende wat wij graag willen met onze woonkamer ( lees: steriel wit met grijs ). Dit spreekt me wel heel erg aan, de mooie warme rode en groene kleuren. Daar de afgelopen maanden alle aandacht en aankopen voor ons baby'tje zijn geweest. Zou ik het wel heel erg leuk vinden om nu weer eens iets voor ons zelf te kunnen kopen. Ik doe graag mee met de winactie.

    Liefs Suus

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo mooi! Ik ben mijn huis aan het inrichten met mooie groen/goud/zwarttinten maar zoek er nog een bijzonder kleurtje bij. Ik dacht okergeel, maar je hebt me aan het twijfelen gebracht. Deze kleur is ook fantastisch! Anyway, ik zou de 50 euro besteden aan mooie accessoires & een kussen. Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig de toevoeging van de kleur in jouw huis! Doe graag mee met de giveaway want ben al een tijd aan het sparen voor het gouden bestek 💛☺️

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik doe graag mee, wat een leuke actie. Jouw feed is echt een inspiratie voor nieuwe dingen. En wat uitzoeken bij wonen met lef in geen straf. Een fijne webshop met heel veel keus. Ik zou gaan voor een mooie lamp denk ik

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Als ik win ga ik voor de Hk living broodplank met marmer en de light box voor in de babykamer die we nu aan het inrichten zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Doe graag mee met deze super actie. Vind je foto's super inspirerend. Word er helemaal blij van :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi en inspirerend weer! Ik doe heel graag mee!
    Onze grote bank kan nog wel wat kussens gebruiken, maar ook een mooie poster voor aan de muur heb ik al gespot! Moeilijk kiezen uit zoveel leuks, maar echt een foute keuze kan je niet maken denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie combinatie, die kleuren! Warm maar toch fris. Je hele blog ziet er ook "lekker" uit. De bon van Wonen met Lef zou ik gebruiken voor een nieuwe salontafel of meerdere leuke krukjes/tafeltjes. Succes met het maken van de keuze :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een topactie! :) Ik doe heel graag mee!
    Ik zou als ik zou winnen gaan voor dit leren kussen: http://www.wonenmetlef.nl/nl/storebror-sierkussen-leren-vacht-bruin-43x43cm.html (met een beetje bijbetaling natuurlijk) Staat supermooi op mijn witte bank!

    Ik heb ook de actie op Instagram gedeeld (@ silliepee)

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh wat een leuke winactie en nu straks de herfst zijn intrde doet vind ik het heerlijk om ons huis lekker behaaglijk te maken..gezellig maken met de KEK Amsterdam muursticker konijn in combi met de boomstam 'Home tree 2' bruin/groen...dus natuurlijk doe ik heel graag mee..Mijn naam op instagram is pure_by_c

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ja ik doe mee ! Wat een leuk, en kleurrijk artikel. Ik zou graag deze winactie willen winnen. Ik zou graag zo' n prachtigste jokjor plantehnager ( wit ) willen kopen, daarnaast kan mijn huis tussen het zwart, wit, grijs ook wat kleur gebruiken zo richting de herfst.
    IG : CAROLABIJVELD

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat mooi met kleur.
    In ons nieuwe huis ( wsch.) in oktober de sleutel gaan we voor een neutrale basis,en als dat klaar is met accessoires wisselen met kleur.
    Ik zou nu kiezen voor de gewei kapstok van Hk living en die als decoratie boven onze gashaard hangen die bij de eettafel komt. ( met daarbij onze hay look-a-like stoeltjes en bank aan andere zijde van de tafel. Kaarsje aan, glaasje wijn erbij en genieten van al het moois.....Kan niet snel genoeg zover zijn.) Ben ook verliefd op de spot dice van Zuiver, maar dat duurt misschien nog even, ik wil er 4 in de keuken....Dus nog even sparen!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie. Binnenkort wordt ons huis opgeleverd en dan kan ik deze cadeaubon voor heel veel mooie dingen gebruiken. Ik volg Wonenmetlef al een tijdje en heb al een behoorlijke wensenlijst voor als het huis straks af is. Deze bon is dan ook zeer welkom om bij te leggen aan de HK Living bank die boven aan mijn lijstje staat.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een heerlijke rustige serene sfeer! En die kleuren zijn zo mooi, helemaal mijn stijl! Ik was alleen op zoek naar een salontafel maar nu heb ik zin om heel mijn huis om te gooien!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Lekker sfeertje! Ik zou de bon besteden aan die gave keramieken cappuccino mokken in 70's style en een mooie schoolplaat met palmbomen van hk living!! IG: ineke_gort87

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat mooi zo! Vind het een heel fijn sfeertje! Ik doe graag mee aan deze leuke winactie! Hopen binnenkort te gaan verhuizen en wil graag een ander stijltje. Ik zou in de webshop wat leuke accessoires uitkiezen of een mooie lamp. Keuze genoeg! :) Groetjes Priyanka @prii_yankaa

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw! Wat zou ik graag mijn keuken willen oppimpen! Zo'n saaie keuken uit een standaard huurhuis kan wel wat pit gebruiken!! Leuke snijplank, opbergpotten enz..

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een mooi sfeertje heb je daar staan zeg! Heel mooi! Binnenkort krijg ik de sleutels van mijn eerste (studenten)kamer, nog niet heel groot, maar wat zal het heerlijk zijn als ik die fijn kan inrichten naar eigen wens. De meeste studenten gaat het vooral om praktisch, simpel en goedkoop, maar toch vind ik (als interieurstylist in opleiding) behoorlijk belangrijk om een fijn sfeertje neer te zetten! De moodboards liggen al klaar, dus wat heb ik zin om aan de slag te gaan! Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Super leuke actie! Ik doe mee! Ik wil heel graag de toolbox van Housedoctor, kan precies van die tegoedbon :)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Super leuke actie! Ik doe mee! Ik wil heel graag de toolbox van Housedoctor, kan precies van die tegoedbon :)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oeh! Deze had ik nog niet gezien :o €50.. daar zou ik 'n aantal mooie vazen/karaffen voor kopen :) Zoiets moois, om de ruimte naast de tv 'n beetje op te vullen. En er dan de mooiste bossen bloemen of takken in kunnen zetten! <3 Eindelijk! Want zulk moois, dat mis ik nog echt hier in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wauw! Gave actie weer!! Ik volg jullie beide al een lange tijd en jullie geven mij veel inspiratie. Helaas is ons servies stuk gegaan met onze verhuizing vorig jaar, dus nu is het een redelijk bij elkaar geraapt zootje... Oeps! Ik ben verliefd op het servies HK living, hier spaar ik zelf al voor, samen met het flinke shop tegoed kan ik een mooie start maken en lekker gaan verzamelen. Love it! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wauw! Gave actie weer!! Ik volg jullie beide al een lange tijd en jullie geven mij veel inspiratie. Helaas is ons servies stuk gegaan met onze verhuizing vorig jaar, dus nu is het een redelijk bij elkaar geraapt zootje... Oeps! Ik ben verliefd op het servies HK living, hier spaar ik zelf al voor, samen met het flinke shop tegoed kan ik een mooie start maken en lekker gaan verzamelen. Love it! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een prachtige, rustige sfeer! Ik vind het een hele mooie toevoeging aan je interieur. Ik doe graag mee aan je leuke winactie! En er is zoveel moois te koop in de webshop. Een gave rieten mand voor mijn planten zou geweldig zijn, een mooie poster voor boven de bank ook. Groetjes Sanne (IG:bij.sann)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat vind ik dat kleed mooi! Ik weet nog niet of ik dat zou kopen of iets voor de babykamer of toch gewoon een mooi kussen voor op de bank... Jeetje wat een mooie spullen. ��

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Prachtige foto's! Leuk geschreven ook, altijd een groot inspiratiebron!
    Ik doe graag mee met deze leuke actie! Ik zou voor een mooie wandklok gaan. Want je weet wat ze zeggen; Nederlanders hebben de klok, maar dan nemen wij Latina's de tijd! Liefs! @alanajansen

    BeantwoordenVerwijderen
  32. WAUW!! Wat een mooie blog weer Milou! Prachtige foto's! :D En wat staat dat rood/blauw/groen mooi bij jou in huis! Met de herfst in aantocht krijg ik ook weer 'last' van de veranderkriebels en ik ben al druk aan het sparen voor een nieuw kleed. Mijn huidige kleed heeft zijn beste tijd gehad.. :( Ik zag bij wonenmetlef al prachtige exemplaren voorbij komen. Ik zou daar zeker goed kunnen slagen voor een nieuwe kleed! Ik doe dan ook graag mee met deze leuke actie! :)

    Liefs Mariëlle ( @huisjeaandehaven )

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wauwww... Dat kleed! I'm in looove <3 Eindelijk hèt kleed gevonden dat het inspiratiestuk kan worden voor onze woonkamer. Het past perfect bij de vloer en de mooie oude elpeekoffers. Heerlijk bohemian! Ik zou van het geld dat prachtige kleed kopen en daarna alle saaie, niet matchende accessoires verruilen voor de kandelaar en het kussen. Maar dan moet ik nog wel even sparen ;)
    Groetjes Marieke @____marieke____

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wauwww... Dat kleed! I'm in looove <3 Eindelijk hèt kleed gevonden dat het inspiratiestuk kan worden voor onze woonkamer. Het past perfect bij de vloer en de mooie oude elpeekoffers. Heerlijk bohemian! Ik zou van het geld dat prachtige kleed kopen en daarna alle saaie, niet matchende accessoires verruilen voor de kandelaar en het kussen. Maar dan moet ik nog wel even sparen ;)
    Groetjes Marieke @____marieke____

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een vat vol inspiratie ben je! Rood is niet echt mijn kleur voor in huis, maar wat heb je dat leuk gedaan! Daar gaat het nou in principe ook allemaal om: inspireren en geïnspireerd worden, ideetjes opdoen, je eigen draai aan geven, ...
    Met een shoptegoed van wonen met LEF! zou ik ook wel total loss kunnen gaan in onze traphal: volgende week komen ze onze trap renoveren en kan ik nog wel enkele spulletjes gebruiken!

    Groetekes,

    Nathalie (@tattelie)

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Marloes Wolterink3 september 2016 om 00:39

    Nu heb ik deze blog al minstens 5 keer gelezen -> foto's bekeken. Prachtig kleed en de styling subliem! Ik wilde eigenlijk niet mee doen met de actie omdat ik eigenlijk nooit zelden een reactie achterlaat, terwijl ik je blog trouw volg. Maar dit kleed vind ik tijden zo mooi! We zouden wij de grotere versie nodig hebben in onze woonkamer dus korting zou heel goed van pas komen om het kleed eindelijk aan te schaffen..! Dus ik doe toch maar mee.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Geweldig!! We willen heel graag een hangstoel zoals deze http://www.wonenmetlef.nl/nl/hk-living-hangstoel-licht-naturel-bruin-rotan-55x7.html Ik ga het gelijk delen!! #duimen

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een onwijs mooie foto's. En dat zeg ik niet om iets te kunnen winnen want de winnaar is immers al bekend gemaakt. ;)
    Prachtige items heb je, super gezellig. Ik was vroeger ook dol op rood. Had zelfs een muur in de keuken in die kleur. En hoewel ik best veel rode kleding koop, kan je het in huis nergens meer terug vinden. Maar ik vind het bij jou echt heel leuk!
    Groetjes, Chantal | www.movingslowly.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten