House Doctor @ wonen met LEF!

Het Deense merk House Doctor is één van mijn favoriete interieurmerken. Het merk heeft altijd precies de juiste kleuren en onderscheidende accessoires, met voor mij een heel hoog 'dat wil ik hebben - gehalte'! 
Daar ben ik vast niet de enige in, en mede daarom is het zo fijn dat wonen met LEF!, als één van de eerste webshops de nieuwe collectie van het merk in huis heeft. Bovendien wordt de collectie per dag uitgebreid, dus is het zeker aan te raden regelmatig een kijkje te nemen op de inspirerende site. 

Ik kreeg twee mooie House Doctor kussenhoezen opgestuurd, namelijk de 'Worn' kussenhoes en de 'Graphic' kussenhoes
De Worn kussenhoes is mooi 'versleten' zwart met wit en doet mij denken aan een oud kelim-kleed, wat je steeds vaker voorbij ziet komen. Het heeft een hippe vintage look. De hoes combineert mooi met andere zwart witte items, maar is ook prachtig met de grijsgroene Graphic kussenhoes. Deze heeft een niet alledaags patroon, waardoor het een rustig, maar toch aanwezig kussen is. Twee echte blikvangers dus!

Met de mooie eyecatchers heb ik wat styling gedaan in onze slaapkamer, hieronder zie je de foto's. 
Oh ja... houd mijn blog in de gaten, zeer binnenkort volgt er een giveaway met één van de hoezen!













Reacties

  1. House Doctor maakt zulke gave dingen, ik wil alles wel hebben! Deze kussens zijn ook weer geweldig. Ik hou je blog in de gaten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tanja van Hoogdalem10 augustus 2014 om 11:32

    Heel mooi Milou! Ze staan prachtig in je slaapkamer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel tof!!!!
    Ik hou het in de gaten!
    groetjes,
    Denise

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten